Zpěvačka se v Tváři proměnila v Mansona: Takhle Debbie děsí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zpěvačka se v Tváři proměnila v Mansona: Takhle Debbie děsí!

Debbi v pořadu Tvoje tvář má známý hlas
Debbi v pořadu Tvoje tvář má známý hlas (TV Nova)

Šla z ní hrůza. Maskéři Tváře sexy zrzku Deborah Kahlovou (26) alias Debbi namaskovali tak, že děsila i členy štábu. Zpěvačce nasadili černou ulízanou paruku a kontaktní čočky, aby co nejvíce připomínala legendárního Marilyna Mansona (50).

Na první pohled nebylo vůbec jasné, kdo se pod maskou ukrývá. Místo sexy šatiček vyfasovala Debbi černý hábit a kanady. „Musím říci, že tentokrát to není textově nebo tanečně tak strašně náročné. Jde jenom o to být úchylná. Opravdu super výzva. Mohu být konečně někdo diametrálně odlišný a užít si to, protože takový člověk, jako je Marilyn Manson, se nerodí každý den,“ vtipkovala zpěvačka. Moc do smíchu ale nebylo lidem, kteří ji v masce potkali a to nejen lidé ze štábu, ale i samotný režisér.


Ještě že si ji nevzala na oslavu výročí s přítelem Ondřejem Bártou (29), který ji doma překvapil obrovskou kyticí růží a poctivou domácí svíčkovou. „Co víc si přát. Když ho miluješ, je pořád na co se těšit,“ radovala se na sociální síti zpěvačka. A kuchař je možná i rád, že Debbie na obrazovce neuvidí jako minulý týden v sexy oblečku zpěvačky Christiny Aguilery (38). Jak vše dopadlo, sledujete už v zítra od 20.15 na Nově.


Ledecký jako žena
Porotce Janek Ledecký (57) se vůbec poprvé proměnil v ženu. Natáčení prožil v silonkách a retro šatech. Na úvod totiž s Alešem Hámou (46) a Ondřejem Sokolem (47) vystřihl číslo na písničku - Dva roky jezdím bez nehod, se kterou slavil původně úspěch i Milan Chladil (†53).

Zpěvačka Debbi: Po rozchodu už jsem zase zadaná!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.