Martin Hranáč přiznal: O Tonym jsem lhal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Martin Hranáč přiznal: O Tonym jsem lhal!

Tony Jalovec (vlevo) a Martin Hranáč byli ve vile nerozlučnou dvojicí – mamkou a taťkou. Dnes už spolu nekomunikují.
Tony Jalovec (vlevo) a Martin Hranáč byli ve vile nerozlučnou dvojicí – mamkou a taťkou. Dnes už spolu nekomunikují.  (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – I když se o vítězi druhé řady VyVolených Tonym Jalovcovi (31) po soutěži mluvilo jako o podvodníkovi, který své »mamce« z vily Martinu Hranáčovi (21) odmítl předat slíbené peníze a věcné dary, teď se ukázalo, že v tom byl nevinně. Hranáč se totiž po nátlaku Tonyho konečně přiznal, že si celou dobu vymýšlel!

Když byl nyní Martin Hranáč hostem Noční show VyVolených a opět se otíral o Tonyho manželku Renatu Kajdžas (32), tak chvíli poté, co se o ní zmínil jako o špíně, ve studiu zazvonil telefon. Martina Tonyho telefonát tak vylekal, že utekl ze studia!

„Řekl jsem mu, ať přizná národu, jak jsem mu hned po soutěži nabídl, ať si vybere elektroniku, jakou chce a zájezd pro sebe a svého přítele. Co se týče peněz, tam jsem mu jasně řekl, že je zatím nemám, že je budeme řešit až za rok, až budou k dispozici. Martin ale rozhodně řekl, že ode mě nebude chtít ani korunu. Pak v novinách začal vykládat, jak jsem mu odmítl cokoliv dát,“ popsal včera deníku Aha! situaci Jalovec.

K překvapení celého štábu se Martin nezmohl na obranu a jen dosvědčil, že všechno, co Tony říká, je pravda. „Jsem rád, že to uznal. Nezlobím se na něj, je prostě takovej. Ve vile jsem ho měl opravdu rád, ale teď už se pochopitelně nevyhledáváme,“ konstatuje Jalovec. Hranáč, který národ celý rok vodil za nos, včera nezvedal telefon. Už ve studiu prohlásil, že po téhle ostudě bude muset chodit kanály.

A jak se jeho bývalý »taťka« staví k dalšímu slibu aut pro v pořadí druhou a třetí VyVolenou Marušku a Marcy? „To už řešit nechci. Jim jsem nedal ani dovolené po tom, co natočily pro Primu,“ končí rozhovor Jalovec.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.