Porodila vévodkyně Meghan v přísném utajení dcerušku jménem Mary? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Porodila vévodkyně Meghan v přísném utajení dcerušku jménem Mary?

Vévodkyně Meghan má každým dnem porodit.
Vévodkyně Meghan má každým dnem porodit. (Profimedia)

Každým dnem může manželka Prince Harryho (34) přivést na svět jejich prvního potomka. Příchod v pořadí již sedmého potomka britské královské rodiny je zahalen tajemství. Až do samotného porodu není známo pohlaví dítěte ani jméno. Britové ale mají jasno, bude to holčička a bude se jmenovat Mary!

Celý svět netrpělivě čeká, až Meghan Markleová (37) porodí. Britové sází nejen na pohlaví miminka, ale také na jméno. Již dříve sázeli například na svatbu nebo, kdy vévodkyně po veselce oznámí těhotenství. Britové sázejí na holčičí jména jako je Victoria, Diana nebo Elizabeth. Avšak podle starého příspěvku Meghan, který zveřejnila na sociální síti, se holčička bude jmenovat Mary.

Podle webu Plus Jeden Deň vévodkyně v příspěvku vzpomíná, že jednoho dne svému dítěti daruje luxusní hodinky Cartier za skoro 5 tisíc liber. Na zadní straně hodinek má být údajně vygravírované iniciály „Pro M. M. od M. M.“, což podle fanoušků automaticky znamená, že to bude děvčátko a bude se jmenovat Mary.

Někteří fanoušci se dokonce domnívají, že vévodkyně ze Sussexu již porodila. Pár dní zpět se totiž u jejich sídla Frogmore Cottage, kde žijí vévodkyně s princem Harrym, objevila sanitka a svědci také spatřili helikoptéru.

 Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video se připravuje ...

Vévodkyně Meghan začala rodit ve čtvrtek 6. května 2019



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.