Maminka Meghan: Tohle byly její nejlepší těhotenské outfity! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Maminka Meghan: Tohle byly její nejlepší těhotenské outfity!

Meghan Markleová
Meghan Markleová (Profimedia.cz)

Meghan Markleová (37) porodila 6. května zdravého chlapečka a potěšila tatínka prince Harryho (34) i celou Anglii. Existuje spoustu lidí, kteří Meghan milují a obdivují především za její krásné šaty. Bývalá herečka se stala ikonou!

Žádné těhotenské legíny a vytahaný svetr! Meghan Markleová po celou dobu těhotenství chodila luxusně oblečená a nejedna módní stylistka jí dala několikrát palec nahoru. Bývalé herečce dle informací často s výběrem outfitů pomáhala její kamarádka Victoria Beckham, která má vlastní módní značku a patří mezi známé ikony. Podívejte se do galerie na Meghaniny nejlepší stylové momenty.

 Kate a Meghan na Wimbledonu



Přečtěte si
Lubica258
14. 11. 2019 • 21:14

Když bych měl tolik peněz, jako mají oni, tak bych manželce také kupoval nádherné a drahé oblečení. Sice se nemáme špatně, ale zase úplně všechno si dovolit nemůžeme. Když byla manželka těhotná, tak jsem jí koupil alespoň jedny šaty z http­s://ww­w.hap­pymum­.cz/ , abych jí překvapil. Nějaké oblečení si koupila i sama, ale já jsem jí chtěl udělat něčím radost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.