Vévodkyně Meghan: Umělé vyvolání porodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vévodkyně Meghan: Umělé vyvolání porodu!

Vévodkyně Meghan a princ Harry
Vévodkyně Meghan a princ Harry (profimedia.cz)

Britské impérium čeká na den D, ale vévodkyně ze Sussexu (37) už přes týden přenáší. Pro Meghan je to frustrující. Původně chtěla rodit doma do vody, pak ji přemluvili, aby se spolehla na péči osvědčené nemocnice, nakonec ale asi bude muset na umělé vyvolání porodu.

Pokud vévodkyně dnes neporodí, vzhledem ke svému věku a k tomu, že je prvorodičkou, bude muset dítě prince Harryho (34) přijít ma svět pomocí umělého vyvolání. Shodli se na tom britští lékaři. 

Zítra den D?
„Máme k dispozici poslední studii, která vyloženě doporučuje, aby si ženy po 36. roce života, což je riskantní skupina, nechaly uměle vyvolat porod už ve chvíli očekávaného termínu. Dosud jsme to doporučovali ve chvíli, když ženy přenáší sedm až deset dní,“ uvedl porodník Clive Spence-Jones z londýnské nemocnice Whittington. Podle jeho slov i názoru dalších odborníků by měla Meghan nastoupit na tento zákrok nejpozdějí zítra. Pokud samozřejmě do té doby už neporodí.  

Už nevychází
Vévodkyně už každopádně nevychází ze svého nového bydliště Frogmore Cottage ve Windsoru. Ze Států už za ni přiletěla její matka Doria Raglandová, aby jí byla k ruce. Nedaleká nemocnice Frimley Park Hospital v Surrey, které je od bydliště Meghan vzdálena asi 20 km, je už na umělé vyvolání porodu podle svého vedení připravena...

Pomohou léky
Vyvolání porodu, odborně indukce, je druh medikamentózního zákroku, kdy jsou děložní kontrakce vyvolány podáváním léků.



Přečtěte si
tryskomys
6. 5. 2019 • 05:45

Ne vždy si může vše naplánovat,jak si sama přeje a vymýšlí,dítě není
věc a její tělo si nedá poručit,ale to asi ta feministka vůbec nezná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.