Spása pro zadluženého Zdeňka Godlu (43): 96 TISÍC KČ MĚSÍČNĚ?! Plat z Ordinace na utopení exekucí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Spása pro zadluženého Zdeňka Godlu (43): 96 TISÍC KČ MĚSÍČNĚ?! Plat z Ordinace na utopení exekucí

Z milionového dluhu by se mohl dostat.
Z milionového dluhu by se mohl dostat. (zdeněk godla, seriál most)

Skoro denně mu na dveře buší vymahači dluhů. Zdeněk Godla (43) alias cikán Franta z MOSTU! dluží bezmála milion. Až teď mu svitla naděje, že to bude mít z čeho splácet. TV Nova potvrdila to, o čem už deník Aha! dříve informoval: Godla si zahraje v Ordinaci v růžové zahradě bratra Martina Zounara (51). 

Lidé ho na ulici žádají o podpis. O pořádnou práci od konce předloňského natáčení totiž zatím nezavadil. Zavděk musel na chvilku vzít přivýdělkem ve firmě na výrobu autosoučástek, který mu od milionové exekuce těžko dokázal pomoct.
Teď ale získal roli v oblíbeném seriálu TV Nova. „Ano, ztvární bratra doktora Boba Švarce. Diváci se jistě budou ptát, jak je možné, že má doktor Švarc takového sourozence, a já mohu slíbit, že to nebude jediným překvapením,“ sdělila Aha!. Kreativní producentka Simona Matásková (50).


A rozhodně se před kamerou jenom nemihne v epizodní roli, ale měl by podepsat smlouvu na rok. Na place by se měl objevovat 6 až 8 dní v měsíci a za jeden natáčecí den inkasovat 10 000 až 12 000 Kč. Přijít by si tak mohl na 96 tisíc měsíčně! Už za rok by tak mohl splatit svých 21 exekucí v celkové výši 915 935 Kč.

Seznámení se Zounarem
„S Martinem Zounarem fungují skvěle. Velmi hezky na něj reagují i ostatní herečtí kolegové. Natáčet začne v horizontu několika týdnů a diváci se na něj mohou těšit v patnácté sezoně seriálu,“ prozradila Matásková. Sám Godla se už nemůže dočkat, až na obrazovky nejsledovanější televize naskočí. „Natáčení mě baví. Pořád v tom nacházím něco nového,“ řekl deníku Aha! Zdeněk, který se společnou fotkou s Martinem pochlubil na svém Facebooku.

Dluhy, kam se podíváš
Kumpán seriálového Luďana je králem exekucí. „ O svých dluzích vím a snažím se je splácet, ale zašlo to tak daleko, že mi u dveří neustále stojí exekutor a něco mi zabavuje. Nejstrašnější na tom začíná být to, že ani nevím, kam co jde,“ svěřil se Godla. Dostal se do dluhové pasti, z níž se jen těžko hledá východisko. Neustále mu k tomu přibývají úroky z prodlení, které navyšují dlužnou částku. Z milionového dluhu by se mohl dostat.

Ukázka ze seriálu Most! České televize:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
3. 3. 2019 • 09:29

Toto je jakýsi záměr vyzdvihnout jednoho cikána s děsnou minulostí, exekucema, dluhy, kriminálem a primitivním životem, který si sám v životě zvolil. ....ano jsou vyjímky, kteří pochopili život jiného levlu a proti těmto lidem bez námitek, ale skutečnost je bohužel taková, že dvě třetiny cikánů toto nechápou, jsou finančně negramotní a proto ty dluhy a exekuce atd. mnoho z nich nerada pracuje, pramalé vzdělání /jsou vyjímky/ a žijí ten svůj divoký život alkohol, drogy, bujarost atd.

janineplan...@...
2. 3. 2019 • 17:51

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

Anonym
2. 3. 2019 • 11:58

Odkdy cigoši platí dluhy? Nechá si zaplatit hotově a vydělané prachy nahází do automatů.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.