Šokující prosba prince Harryho: Pomůže mu brácha utéct z manželství? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šokující prosba prince Harryho: Pomůže mu brácha utéct z manželství?

Meghan nenechá Harryho svobodně dýchat.
Meghan nenechá Harryho svobodně dýchat. (Foto ara)

I když se zpočátku zdáli být dokonalým párem, pomalu zřejmě společné soužití Harrymu (34) a vévodkyni Meghan (37) začíná přerůstat přes hlavu. Alespoň takové zprávy neustále unikají z Kensingtonského paláce.

Princ Harry se prý cítí být v chomoutu stále více sešněrovaný. A i když se své manželky dlouhou dobu zastával, podle neoficiálních zdrojů z okolí královské rodiny měl údajně Harry nedávno poprosit Williama, aby mu trápení ve svazku s Meghan pomohl vyřešit.

I když vztahy mezi oběma bratry nejsou poslední dobou zrovna harmonické, Harry přesto hledal pomoc u bratra. „Princ Harry se bratrovi přiznal, že od okamžiku, kdy si vzal Meghan za ženu, se jeho život kompletně obrátil naruby,“ uvedl nejmenovaný zdroj. „Všechny ty skandály kolem její rodiny a touha po moci z ní učinily někoho, koho Harryho nepoznává,“ dodal podle webu Šíp tajný informátor.

Harry se prý svěřil, že pojmout americkou herečku za manželku, bylo největší chybou jeho života. A dokonce měl Harryho žádat, aby mu pomohl z tohoto svazku ven. Podle jiného zdroje mu zase údajně chybí starý život, jistá míra osobní svobody. „Harry vypadal vystresovaně,“ přiznal prý host hospody, kam si Harry koncem ledna vyrazil s kamarády. „Jako by ho něco trápilo, pořád se tvářil ustaraně, jeho přátele na něj pořád mluvili,“ komentoval návštěvník zařízení princovo chování. Údajně se měl omluvit i za své chování  k bratrovi, které vysvětloval tím, že ho Meghan ovládá a on sám nemůže o ničem rozhodovat.

Ačkoliv se s Meghan Harry pravděpodobně necítí šťastný, před porodem ale od ní rozhodně neodejde. Až čas ukáže, zda ti dva najdou ve svém životě soulad, nebo se jejich cesty nakonec definitivně rozdělí.

Harry poprvé veřejně promluvil o dítěti s vévodkyní Meghan: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
tryskomys
13. 4. 2019 • 11:23

Dobré rady od blízkých mu nevoněly,tak at si poradí sám,sám se do chomoutu hnal,ted bude mít na krku i tchýní,v dnešní době jsou povolený rozvody,to neví.

6010
27. 2. 2019 • 07:34

Článek je trochu pomotaný, ale vytušila jsem z něho, že se s Megan stala megera.Tomu i věřím, protože primitivovi, který najednou dostane moc a hlavně bohatství, se mnohdy silně zamotá hlava a neví coby.Je mi Harryho líto, ale tak to většinou s takovými ženskými chodí.Ale je hezká.

kristinn
26. 2. 2019 • 19:47

pisálek je nafetovaný? Keby si ten paškvil aspoň prečítal! Síce nafetovaný by aj tak figu postrehol...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.