Žilková si nedá pokoj: Do Izraele poletí s dalším psem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Žilková si nedá pokoj: Do Izraele poletí s dalším psem!

Veronika už vybírá cestovní box.
Veronika už vybírá cestovní box. (Foto Aha! – Jakub Poláček, Instagram.com)

Nejsou to ani dva měsíce, kdy kupovala letenku pro devítiletého labradora Pipa. Jenže měsíc poté, co si ho Veronika Žilková (57) přivezla za manželem Martinem Stropnickým (62) do Izraele, uhynul na rakovinu. A teď si z Česka poveze dalšího psa!

Štěňátko mopsíka si stihla pořídit ještě před svým odletem na konci listopadu. A od začátku se netajila s tím, že Coffieho dostane do letadla stůj co stůj. Aby nemusel cestovat v zavazadlovém prostoru, držela ho zkrátka i v jídle. „Kolik váží vaše slečna? Dá se udržet na 7 kg? Já kvůli letadlu,“ ptala se fanoušků na sociální síti. A pomalu už ho chystá na cestu a obíhá veterináře. „Prvních šest razítek z dvaceti povinných uloveno,“ uvedla před pár dny. „Bude se mnou na palubě, má jen pět kilo,“ pochvalovala si.

O malého chlupáče musí mít daleko větší obavy – na konci ledna odešel do psího nebe milovaný labrador Pipo, kterému se rakovina mohla rozjet právě kvůli 3,5hodinovému letu v zavazadlovém prostoru. „V letadle trpí zvířata velkým stresem. Pokud měl závažné onemocnění, tak se ani nedivím, že uhynul,“ řekla deníku Aha! MVDr. Martina Načeradská.

 Veronika Žilková o Dolinové: Míša mě 10 let živila! A teď máme další kšeft!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.