Ze slov Heidi Janků mrazí: Drsné zkoušky od mrtvého manžela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ze slov Heidi Janků mrazí: Drsné zkoušky od mrtvého manžela!

Heidi Janků se zesnulým Ivo Pavllíkem
Heidi Janků se zesnulým Ivo Pavllíkem (Jiří Krušina a Martin Hykl)

Po smrti hudebníka Ivo Pavlíka (†84) obývá domek v Uhříněvsi populární zpěvačka Heidi Janků (56) pouze se svým čtyřnohým psím mazlíčkem Edou. Přestože v domě žije bez mužské pomoci, rozhodně si s tím umí poradit, i když jí to ani po smrti Ivo neulehčuje.

„Posílá mi různé zkoušky. Třeba mě nabádal, abych zavírala na zahradě vodu. Vždycky jsem si říkala: No jo, pan učitel. Tři měsíce po jeho smrti se mi povedlo vytopit garáž,“ prozradila zpěvačka pro Revue Idnes.

„A další věc. Vysoušela jsem garáž a v tom teple mi v autě bouchla lahev s džusem. Na bílý vnitřek, kousky dužiny byly všude a ten smrad,“ svěřila se Heidi a do třetice přidala další nepříjemnou příhodu.

„V bytě nesměly hořet svíčky, na to byl manžel hodně opatrný. Letos na Nový rok jsem si rozsvítila všechny svíčky i v takové kovové dóze na stole. A najednou cítím spáleninu. Podívám se na stůl a on fakt hořel. Stůl za dvacet ‚litrů‘ a má uprostřed vypálený důlek. Věřím tomu, že tyto zkoušky mi posílá Ivoš, abych byla obezřetná a případně se zocelila,“ řekla Janků Revue Idnes.

 

Po smrti manžela Janků přizpůsobila domácnost psímu miláčkovi Edovi. Právě čtyřnohý mazlíček se stal jejím kamarádem a pomáhal jí v těžkých chvílích po smrti milovaného muže. „Manžel nikdy psa nechtěl. Kdyby viděl, jak tu s Edou válčím, asi by se smál. Eda je aktivní, běhá sem a tam a já mu dělám vrátného,“ svěřila se zpěvačka Revue Idnes.

 Heidi Janků proplakala první koncert po smrti manžela:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janineplan...@...
2. 3. 2019 • 17:53

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

vigela
2. 3. 2019 • 14:37

To jako vážně, jo?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.