Honza Musil po zlomenině páteři: Pořád má bolesti! Ale... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Honza Musil po zlomenině páteři: Pořád má bolesti! Ale...

Honza Musil
Honza Musil (Aha! Dan Černovský)

V těžkých chvílích mu nejvíce elánu dodávají lidé, kteří na něj myslí. Po tragickém pádu ze štaflí, při kterém si zlomil páteř, rozdrtil devět obratlů a propíchl plíci, s nimi ale Honza  Musil (51) může komunikovat jen na dálku. Doteď musel návštěvy odmítat kvůli silným bolestem.

Každý nádech mu působí taková muka, že nevydrží mluvit déle než třicet minut. Až teď po 15 dnech, kdy leží na JIP, se mu aspoň maličko ulevilo. „Dnes jsem se vyspal, musím říct dobře. Tak nějak poprvé v klidu i přes bolesti, které mám,“ napsal v pátek moderátor na sociální síť s úlevou. Lepší jsou pro něho zatím rána, s koncem dne i přes silné léky proti bolesti o sobě dávají vědět páteř i žebra. „V normálním životním tempu večery miluju. Tady se na ně ani netěším, ani si je neužívám,“ naznačil Musil.

Podle jeho partnera Jakuba Garetha Bialého (28) všichni čekají, až se Honzův stav natolik zlepší, aby ho mohli převézt na rehabilitaci. „Prognózy lékařů zatím neřešíme. Ani nám to nedokážou v tuhle chvíli říct. Jestli tam bude nějaké poškození, nebo ne, nevíme,“ svěřil se Jakub.

 Musil oplakává sestru, žádnou ale neměl! Jak to Honza vysvětlil? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.