Sexy přítelkyně tanečníka Necpála: Ze StarDance do Ulice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sexy přítelkyně tanečníka Necpála: Ze StarDance do Ulice!

Na Rozinu se hodně upne, protože je rozhádaná s vlastní rodinou.
Na Rozinu se hodně upne, protože je rozhádaná s vlastní rodinou. (Foto pro Blesk – archiv TV Nova)

Po dvou letech se do seriálu Ulice vrací Anna Kadeřávková (21) – a spolu s ní se na obrazovce poprvé objeví Sára Affašová (24), přítelkyně tanečníka Michala Necpála (30) ze StarDance.

Do děje vstoupí coby kamarádka Roziny Maléřové, která se vrátí ze svého dobrodružství z Ameriky. „Bude to velkolepý návrat. Hodně mě překvapilo, jak se má postava bude vyvíjet,“ vylíčila Anička Kadeřávková, která v soukromém životě bojuje s posledním stadiem lymské boreliózy. 

Její atraktivní parťačka si nemůže spolupráci vynachválit. „Je mi tam moc hezky. První den jsem se snažila zapamatovat hlavně jména, kterých bylo hodně,“ řekla Aha! brunetka, která exotický vzhled podědila po tatínkovi ze Sýrie. S Michalem, který má sám plné nohy práce s výukou Veroniky Arichtevy (32) ve StarDance, se teď doma příliš často neuvidí.

 „Jelikož jsem v absolventském ročníku na DAMU, chodím stále na tréninky, semináře, zkoušíme ve školním divadle DISK a máme večerní představení. Moje časové možnosti jsou tak hodně omezené, proto jsem nabídku zvažovala,“ přiznala Sára. Na takovouhle kočičku si tanečník ale jistě počká rád.

Anna Kadeřávková: Nejedu v drogách, ruce mám rozpíchané od kapačky.

Video se připravuje ...


Její atraktivní parťačka si nemůže spolupráci vynachválit. „Je mi tam moc hezky. První den jsem se snažila zapamatovat hlavně jména, kterých bylo hodně,“ řekla Aha! brunetka, která exotický vzhled podědila po tatínkovi ze Sýrie. S Michalem, který má sám plné nohy práce s výukou Veroniky Arichtevy (32) ve StarDance, se teď doma příliš často neuvidí. „Jelikož jsem v absolventském ročníku na DAMU, chodím stále na tréninky, semináře, zkoušíme ve školním divadle DISK a máme večerní představení. Moje časové možnosti jsou tak hodně omezené, proto jsem nabídku zvažovala,“ přiznala Sára. Na takovouhle kočičku si tanečník ale jistě počká rád.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.