Kadeřávková z Ulice o boji s boreliózou: Jsem úplně v haj*lu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kadeřávková z Ulice o boji s boreliózou: Jsem úplně v haj*lu!

Anna Kadeřávková
Anna Kadeřávková (Foto Aha! - J. Poláček, Instagram.com)

Vypadalo to, že vše je na dobré cestě. Anna Kadeřávková (21) alias Rozina Maléřová z Ulice, která se po dvou letech vrací do seriálu, doufala, že smutná kapitola jejího života, způsobená lymskou boreliózou je na ústupu. Jenže pak herečce udělali na klinice v Německu testy a vrátili ji znovu na začátek s kapačkou!

Je na dně sil. Poté, co herečka absolvovala osm týdnů na kapačkách, doufala, že nemoc je na ústupu. Bohužel po testech na klinice v Německu se ukázalo, že je vše jinak. „Po krevních testech se ukázalo, že je nutný pokračovat a tak mám před sebou dalších 8 týdnů na ATB (opět kapačkou). Do toho jsem nebyla na důležitých krevních testech, aby se ukázalo, že mám po náloži těch léků v pořádku játra, ledviny, srdce a další…“ napsala herečka na sociální síti.

„Naštvali mě, protože jako jejich pacientovi, který jim platí za jejich služby obrovský částky, mi to mohli minimálně připomenout, když už mi to napsali jen jako minitext s hvězdičkou někam dolů do léčebného plánu. Bože!“ postěžovala si Kadeřávková.

„Mám pocit, že se mi všechno bortí, a jsem úplně v hajzlu! Na začátku jsem se strašně bála. A furt se bojím. Už je to devátý týden, co mi v krvi kolují čtveryantibiotika a denně beru hrsti léků. Já, která si dřív nechtěla brát ani blbej prášek na bolest hlavy!“ pokračovala nešťastně herečka.

Hvězda seriálu Ulice od začátku léčby své fanoušky pravidelně informuje o svém stavu a popisuje průběh nevyléčitelné nemoci. Kadeřávková se Lymskou boreliózou nakazila jako dítě. Nemoc o sobě nedala třináct let nijak vědět, loni v září se nemoc ale probudila ve svém posledním stadiu.

 



Přečtěte si
panamira
16. 10. 2018 • 09:51

P I T K A .opakuji P I T K A

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.