To Donutila prý nepotěší: Jeho syn sbalil krásku z Ulice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

To Donutila prý nepotěší: Jeho syn sbalil krásku z Ulice!

Martin Donutil s otcem.
Martin Donutil s otcem. (Foto Jindřich Mynařík, Martin Hykl, Tomáš Vrbenský)

Syn slavného herce Miroslava Donutila (70) se dal dohromady s hnědovlasou kráskou z nekonečného seriálu Ulice. Zatímco Martin (29) září štěstím, herecká legenda z jeho nového vztahu možná nadšená nebude. Jak to?

Sára Affašová (26) se po rozchodu s tanečníkem Michalem Necpálem, který zářil v show StarDance, dala dohromady s Martinem Donutilem, synem legendárního herce Miroslava Donutila. „Už nějakou dobu tvoříme pár,“ svěřila se podle expres.cz Sára na sociální síti.

Zatímco mladý Donutil je z nového vztahu nadšený, a jak se říká, směje se jak měsíček na hnoji, jeho otec podle již zmíněné redakce pravděpodobně tolik nejásá. Čerstvý sedmdesátník totiž podle slov syna nepovažuje za vhodné to, když spolu randí osoby ze stejné branže.

Donutil v KARLOS SHOW: o Vánocích, Kocourkovi a kouzlu Gotta v lázních

Video se připravuje ...

Už v době, kdy Martin chodil s bývalou přítelkyní Viktorií, která je také herečka jako Sára, mu prý slavný herec radil, ať se od kolegyň drží dál. Mladý Donutil má však evidentně vlastní hlavu a je opět zaláskovaný do krásky z hereckého prostředí.

„Viki studuje a přemýšlí, co dál, a je dobře, že zatím jdou její úvahy mimo můj obor, protože už tatínek mě vedl k tomu, že není dobré, když dva dělají totéž, obzvlášť co se herectví týče. Proto jsem rád, že ji zajímají jazyky a jde jinou než divadelní cestou,“ prozradil kdysi Martin Donutil.

Prostor X: Rozhovor s Miroslavem Donutilem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.