Herec Miroslav Donutil: Rozdal se z peněz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Herec Miroslav Donutil: Rozdal se z peněz!

Miroslav Miroslav Donutil má momentálně  zarostlou  image kvůli natáčení natáčení seriálu seriálu Špunti na Špunti na cestě.
Miroslav Miroslav Donutil má momentálně zarostlou image kvůli natáčení natáčení seriálu seriálu Špunti na Špunti na cestě. (CNC_Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl)

Hvězda nového filmu Atlas ptáků, který zamířil do kin, otevřeně promluvila o tom, jak prožívala pandemii koronaviru! Zatímco většina umělců finančně strádala, Miroslav Donutil (70) rozesílal své úspory potřebným lidem.

Rozhodl se tak spontánně. „Snažil jsem se pomáhat těm, kteří to potřebovali ještě více, posílat peníze do dětských domovů a domovů důchodců. Bylo mi jasné, že tam budou dobře použité,“ svěřil Donutil, který sám kvůli pandemii přišel o velké peníze za neuskutečněná představení či jiné projekty.

Hvězda filmu Atlas ptáku Miroslav Donutil: Milenkám bych jméno nevybíral

Video se připravuje ...

„Chtěl jsem, aby ty peníze byly posílány cíleně, na konkrétní místo, konkrétním lidem, které znám. A to mi činilo radost,“ dodal v rozhovoru pro Frekvenci 1. Během podzimu vyjde o Miroslavu Donutilovi kniha, v níž o něm budou mluvit jeho přátelé. „V rámci křtu bych s kolegy a kamarády mohl dooslavit své letošní jubileum,“ plánuje si herec.

Půvabná manželka Miroslava Donutila: Postavu má jak dívenka!

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.