Donutil sfoukl 70 svíček a přiznal: Mám dvě manželky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Donutil sfoukl 70 svíček a přiznal: Mám dvě manželky!

Herec Miroslav Donutil
Herec Miroslav Donutil (Reprofoto ČT)

Znáte zeťáka Jiřiny Bohdalové (89)? Že ne? Ale jasně, že jo! Není jím nikdo jiný než Miroslav Donutil (70). Tenhle český »donchuán«, který dnes slaví jubileum, si totiž vydržuje rovnou dvě manželky, přičemž jednou z nich je právě Bohdalčina dcera Simona Stašová (65).

Že by se z něj na stará kolena stal bigamik? Kdeže! Tenhle vztah trvá už víc než 20 let, od natáčení legendárních Pelíšků. Tehdy se Donutil se Stašovou před kamerou sešli vůbec poprvé, a rovnou v roli manželské dvojice. A Simona Stašová dnes přiznává, že jí Mirek tehdy obrátil život vzhůru nohama. Tak co, padouchu? Stašová totiž ve filmu doslova zářila, na tom se dodnes shodnou snad všichni filmoví fanoušci.

„Ano, Pelíšky mě vymrštily do výšin. Ale díky tobě,“ vyznala se ostatně herečka Donutilovi v jeho talkshow Na kus řeči. Dokonale si sedli, spolu s Bolkem Polívkou vytvořili na place sehrané trio, a improvizací přímo před kamerou každý z nich do filmu vnesl kus sebe sama.

Miroslav Donutil a Martin Donutil v Karlos SHOW! Jak slaví Vánoce a vzpomínají na Karla Gotta?

Video se připravuje ...

„Tomu se říká autorské herectví, když do práce herec promítne své prožitky, pocity a zážitky,“ vysvětlil pro změnu Donutil Lucii Výborné v nedávném rozhovoru pro Český rozhlas. Se Simonou Stašovou pak stanul před kamerou ještě několikrát. Pokaždé to stálo za to. „No a tak jsem jí začal říkat moje druhá stará. Neptal jsem se jí na to, prostě to tak bylo,“ říká Donutil. „Má to teda to riziko, že vyfasujete druhou tchyni. A já mám to štěstí, že i ta je naprosto skvělá.“

Celý článek najdete v Nedělním Aha! 7.2.2021

Donutil v KARLOS SHOW: o Vánocích, Kocourkovi a kouzlu Gotta v lázních

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
8. 2. 2021 • 07:09

Šeredný nafoukaný odrmolil staré kabáty na slavnostech obce! Ještě byl v dědictví k použití a ty vojáky v baronech taky to ušlo ale jinak hruuuzaaa

miroslava13
7. 2. 2021 • 12:45

to je zas nadpis. za to bych dal být Donutilem - někomu pěstí!!!!

Alva
7. 2. 2021 • 10:27

Mám ráda, když p.Donutil vypráví historky, Pelíšky,Baroni, Pasti....., vynikající filmy, ale u Krause tento týden to bylo hodně slabé, hlavně Kraus byl trapný od začátku do konce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.