Sexbomba Martina Gavriely porodila: Chlapeček dostal netradiční jméno | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sexbomba Martina Gavriely porodila: Chlapeček dostal netradiční jméno

Martina Gavriely porodila syna.
Martina Gavriely porodila syna. (Dana Kolářová / Blesk)

Bývalá moderátorka Martina Gavriely (40) před týdnem přivedla na svět třetího potomka. V tichosti a bez zbytečného rozruchu kolem sebe porodila v sokolovské porodnici syna.

Gavriely byla v těch nejlepších rukou. Porod v sokolovské porodinici si vybrala hlavně z důvodu doktora Vladislava Klimeše, který se o ni stará už 24 let. Po porodu chlapeček vážil 3320 gramů a měřil 49 centimetrů.

Jeho tatínkem je její životní partner hudebník Marcus Tran. Chlapeček nedostal typické české jméno, ale asijské, a to Lee. Důvodem je i to, že Marcus má filipínské kořeny a jméno Lee se hodí k příjmení Tran.

"Chtěla bych poděkovat za úžasnou péči. Především mému doktorovi MUDr. Vláďovi Klimešovi, který se o mě stará už neuvěřitelných 24 let a primáři Františku Černému. Děkuji za nádherné prostředí, které nová porodnice má, úžasnou péči a servis, a to především z dětského sestřičce Gábině Hudličce. Moc si vážím vás všech a děkuji za soukromí a rodinný pokoj, který nám umožnil být s celou rodinou pohromadě. Děkujeme všem přátelům v sokolově za neuvěřitelnou podporu a pomoc," poděkovala na sociální síti personálu nemocnice v Sokolově Gavriely.

Na video s Martinou Gavriely se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
28. 10. 2018 • 15:58

Od toho jména se budou "dobře" tvořit zdrobněliny. Tak ať se Leečkovi daří.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.