Gavriely září štěstím: Tohle Tran bývalce Farne nedopřál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gavriely září štěstím: Tohle Tran bývalce Farne nedopřál!

S Ewou jen randil, s Martinou našel rodinné štěstí.
S Ewou jen randil, s Martinou našel rodinné štěstí. (Foto ara)

Vytoužené miminko je na světě! Bývalá moderátorka Martina Gavriely (39) porodila svému Marcusovi (32) prvního potomka a oba září štěstím. Marcus Tran si prý miminko přál už dlouhou dobu, dokonce možná i v předchozím vztahu s Ewou Farnou (25). Tatínkem na plný úvazek se hudebník stal až teď díky Gavriely.

Až ve velmi pokročilém stádiu těhotenství se Martina Gavriely pochlubila veřejnosti radostnou novinkou. Vše se snažila co nejdelší dobu ututlat hlavně kvůli tomu, že o jedno miminko kdysi přišla a tak to nechtěla zakřiknout. Tajný byl i porod bývalé moderátorky, která má z předchozího vztahu dvě děti, dceru Jessicu (17) a syna Antonia (13), o které se Marcus Tran staral s láskou, i když není jejich biologickým otcem.

Ačkoliv randil Marcus řadu let se zpěvačkou Ewou Farnou, s ní rodinu nezaložil. Rodinné štěstí našel až s Gavriely. Dle etxra.cz se ale na internetu strhla debata o tom, zda na snímku, který Gavriely sdílela na sociální síti, není jen panenka, a pár si tak z lidí nedělá legraci. Doufáme, že ne a gratulujeme!

 Ewa Farna: Rozprodávám své oblečení, na webu mám sekáč!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pavucinka
16. 10. 2018 • 13:07

Jsme lidé různí, a když se k sobě dva hodí, tak je jedno , co si o nich myslí ostatní.Ale nebude jedno, co si o nich bude jednou myslet jejich dítě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.