Strach o Martinu Gavriely: Převoz do nemocnice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Strach o Martinu Gavriely: Převoz do nemocnice

Martina Gavriely se synem a přítelem
Martina Gavriely se synem a přítelem  (Pavel Machan )

Měla to být dovolená snů, ale proměnila se v noční můru. Moderátorka Martina Gavriely (44) v ráji exotiky, na Bali, chytila úplavici. Onemocnění si vyžádalo okamžitou hospitalizaci. 

„Celý týden jsem trávila na WC a objímala mísu. Myslím, že s Marcusem můžeme vydat WC mapu. Věta, jaké mají záchody, mi bude znít v hlavě ještě dost dlouho,“ svěřila se Gavriely pro Super. Nevyhnula se ani pobytu v nemocnici, kde jí museli podat infúze. 

Popuzená Martina Gavriely: Syna si pletou s holčičkou. Doma se rozhodli pro radikální krok!

Video se připravuje ...

„Den v nemocnici, kapačky, antibiotika, která jsem měla s sebou z domova. Ty hodně pomohly,“ prozradila Super.cz Gavriely. Je ráda, že se nemoc vyhnula hlavně jejímu malému synovi Leovi, kterého má s partnerem, muzikantem Marcusem Tranem.

I přes nepřízeň osudu si ale turisticky atraktivní zemi zamilovala. „Nevím, kde nastal ten zlom, zda když jsem měla hlavu v míse, nebo byla připojená na kapačku, ale Bali je láska. Nejvíce mě okouzlil zelený Ubud, kde vám skáčou opice po hlavě. Každý si tam najde své. Na Bali nelétejte za plážemi. Kuta je největší žumpa, co jsem kdy viděla. Ale přesto má Bali neuvěřitelné kouzlo a my jsme nakonec měli kouzelnou dovolenou,“ radí. 

Exmoderátorka Martina Gavriely (44) nadobro zavrhla svatbu! Přitom je 11 let zasnoubená

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
16. 3. 2023 • 17:15

Kdo to je?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.