Gavriely se opřela do Slovákové: To si za rámeček nedá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gavriely se opřela do Slovákové: To si za rámeček nedá!

Martina Gavriely a Nela Slováková
Martina Gavriely a Nela Slováková (archiv)

Obě se setkaly během reality show s názvem Hotel Paradise. Nela Slováková (30) jako soutěžící, Martina Gavriely soutěž moderovala. Už v roce 2012 byla brněnská podnikatelka a obchodnice se strachem podle tehdejší moderátorky tím, čím je. Arogantní a povýšenou „královnou“.

Ostré lokty jsou v dnešní době zřejmě dobrá zbraň a Nela Slováková si cestu prorazit umí. Díky aroganci prý soutěž vyhrála, ale také jí kvůli tomu žalují „její zákazníci“ za podvod. V nejlepším na ni nevzpomíná zrovna ani Martina Gavriely. „Nela je stejná od roku 2012, to její chování je stále stejné,“ řekla pro server expres.cz. I když její vystupování v show komentovat z důvodu mlčenlivost, jež měla jako podmínku ve smlouvě, nemohla, na obchod s rouškami názor vyjádřila.

„Podnikatelský záměr dobrý, ale úplně se neztotožňuju s tím, že někdo v nouzovém stavu prodává roušky za tři kila a tvrdí, že chtěli pomoct. Kdyby chtěli pomoct, tak by šili roušky jako moje máma za padesát korun za náklad, a ne za tři sta.“

Kauza kolem Slovákové je pořád pestrá. Dezinfekční gely jsou stále zbožnou iluzí a tisícům podvedených peníze údajně stále nevrátila, ačkoliv se prsí, že 99 % storen je vyřízeno a penízky jsou u svých majitelů. Co se týče roušek, nová třešničková kolekce je v plném proudu, aniž by odbavila zoufalé zákazníky, kteří na certifikovanou ústenku bez certifikátu čekají od poloviny března. „Arogantní jsem byla a arogantní budu,“ přišpendlila ke své nedávné „omluvě“ poškozeným, jak píše Blesk.cz. Jenže karma je někdy „potvora“.

Rozhovor s Martinou Gavriely zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.