Překvapení Martiny Gavriely (41): Čtvrté dítě na cestě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Překvapení Martiny Gavriely (41): Čtvrté dítě na cestě!

Martina Gavriely
Martina Gavriely (machan)

Věk je jen číslo! Další, kdo přivede na svět miminko a bude jí více než čtyřicet let, je moderátorka a bývalá playmate Martina Gavriely (41). Radostnou novinu oznámila na sociálních sítích.

Na začátku seznámení s hudebníkem Marcusem Tranem (35) jim nikdo nedával šanci, jenže teď se těší na druhé společné dítě. Prvním z nich je Lee, který zanedlouho oslaví své druhé narozeniny. V domácnosti s nimi ještě bydlí syn Antonio (15) a dcera Jessica (19), které má Martina z předešlého vztahu. Právě malý Lee byl hlavním poslíčkem zprávy – na fotce si drží před obličejem snímek z ultrazvuku. Instagram ihned zaplnily vlny gratulací, ale našli se i tací, kteří si myslí, že si Martina dělá srandu. „Jestli je to pravda, tak gratuluju moc z celého srdce. Ale jak tě znám, čuju v tom nějakou bejkárnu...“ zní např. jeden z příspěvků. Tak se uvidí za pár měsíců...

Martina Gavriely, rozhovor, stěhování k moři

Video se připravuje ...

Martina Gavriely. Video zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.