Prsatá Gavriely práskla, proč musela skončit v Top Staru! V "Klokanistánu" chce prodávat hambáče u dálnice a víme, kolik jí to hodí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Prsatá Gavriely práskla, proč musela skončit v Top Staru! V "Klokanistánu" chce prodávat hambáče u dálnice a víme, kolik jí to hodí!

Martina chce prodávat hambáče klokanům za 25 doláčů na hodinu.
Martina chce prodávat hambáče klokanům za 25 doláčů na hodinu. (Foto: Aha! - Pavel Machan, Jaroslav Urban, Profimedia.cz, koláž Ahaonline.cz)

V uplynulých dnech se nechala bývalá moderátorka a majitelka silikonových prsních implantátů Martina Gavriely (35) opět slyšet, že už je jí v Česku ouzko, když psala kamarádce na sociální síti: "Chceme změnu, v Česku na nás všechno padá. "A cílovou destinací má být opět Austrálie. Díky prostořekosti umělkyně se nám podařilo zjistit další pikantní novinky o plánovaných životních změnách!

Vycestováním k protinožcům nám vyhrožuje odbarvená pohodářka dlouhodobě. Teď už to ale prý nabeton vyjde. Proslýchalo se, že někde v buši otevře pobočku své firmy na prodlužování vlasů a její miláček Marcus Tran (28) tam bude hrát ptakopyskům a koalům častušky na ukulele. Jenže všechno je jinak, Martina Gavriely vše sama uvedla na pravou míru.


Zájem o svou osobu si užívá

Nejdříve se svým fanouškům na sociální síti svěřila, jak moc jí těší zájem novinářů. "Mi zase naběhla žíla ty woe. Chtěla bych už konečně vidět tu zakomplexovanou p*ču co píše ty slátaniny o mně," odplivla si fešanda na úvod a už to jelo.
Chtěla by skoro pětikilo na hodinu

"Za 25 dolarů (přibližně 460 korun, jde o australské dolary - pozn. red.) na hodinu s láskou půjdu za kasu do MCdrivu a budu na to pyšná, že to co si tam vydělám za měsîc si tady ta paní (Martina má na mysli redaktorku našeho kulturního magazínu) nevydělá za rok."
Z televize šupem za kasu

Také prý nečeká, že by v ČR ještě mohla dostat nabídku z televize a zároveň prozradila, co stálo za jejím nenadálým odchodem z Top Star magazínu. "Na žádný kšeft z TV nečekám. Z Top Staru jsem odešla, protože za 5 tisíc měsíčně můžu dělat v Lidlu," napsala na sociální síti podnikatelka a má svatou pravdu, v supermarketu by jí to seklo.
Jeden velký český mindrák

Na závěr této smutné pohádky slyšte, jak o životě zde smýšlí exotický hudebník a milenec Martiny Marcus: "Mám rád Amíky, i když jsou možná v některých věcech zaostalí, ale když tam někdo něco chce udělat, podpoří tě všichni s větou "just do it"! Tady je to jeden velký mindrák! A ani ten chlapec se nemýlí...



Přečtěte si
ppadys13
8. 6. 2015 • 23:55

škaredá a blbá,ďábelská kombinace.

pilif.99
17. 1. 2014 • 12:01

Komu není z hůry dáno....... .Něco tak hloupého se hned tak nevidí. V Lidlu by nevydržela ani směnu. A v Austrálii na ni určitě čekají s otevřenou náručí. Je taková "neapetitlich", fuj, ani kolo .

prroud
16. 1. 2014 • 23:29

"(Martina má na mysli redaktorku našeho kulturního magazínu) " ......delate si srandu s tou "kulturou"?

prroud
16. 1. 2014 • 23:29

,zrovna jsem chtel napsat neco podobnyho ,to u vas jeste dobre platej! V ameru by se ji i o tech 10$ za takovou praci jenom zdalo

emigrant04
16. 1. 2014 • 23:10

Tak tu pani neznam. Ale ziju v Aus uz 10 let a v Maccs dostane student okolo 10 dolaru ona mozna 15 kdyz si sunda tricko.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.