Svalovec Roger (9) drtí kýble na potkání: Je to KLOKANÁTOR! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Svalovec Roger (9) drtí kýble na potkání: Je to KLOKANÁTOR!

Z roztomilého šmudlíka vyrostla nabušená bestie alá Arnold.
Z roztomilého šmudlíka vyrostla nabušená bestie alá Arnold.  (Foto: Aha! - ara)

Když se narodil, byl to takový vystrašený drobeček, který se krčil v dlaních ošetřovatelů. Z roztomilého klokana ale vyrostla namakaná bestie, která zjevem kulturisty nahání strach!

Klokan jménem Roger má devět let, váží bezmála 95 kilo a pohled na jeho obrovské svaly a naběhlé žíly budí zasloužený respekt. O jeho síle svědčí i Rogerův největší koníček – plechové kyblíky zmačká bez mrknutí oka jako noviny. První zmínka o klokanovi se objevila už krátce po jeho narození v roce 2006. Místní ho totiž našli ležet vedle mrtvé matky, kterou někdo přejel. Sirotka proto odnesli ošetřovatelům v australském Alice Springs, a ti mu zachránili život.


Od samce, který má muskulaturu jako Arnold Schwarzenegger (67) v Terminátorovi, se teď sice drží ostatní klokani v rezervaci dál, on ale ukázal i svou něžnou stránku – to když se tiskl k plyšovému králíčkovi, kterého mu jeden z návštěvníků přinesl. Při pohledu na jeho svaly je ale jasné, že mu ho z náruče bude chtít vyrvat jen naprostý šílenec…



Autor:  vk

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.