Hvězda Jan Dvořák (51): Pusa, cigárko a...Místo pozdravu štípanec do zadku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hvězda Jan Dvořák (51): Pusa, cigárko a...Místo pozdravu štípanec do zadku

Mobil a cigáro ale neodložil.
Mobil a cigáro ale neodložil. (Foto Showpix.cz, ara)

V jedné dlani cigáro, v druhé mobil. Ani plné ruce Jiřímu Dvořákovi (51) ale nezabrání chytit svou přítelkyni Jitku Randárovou (30) pořádně za zadek. Čert Uriáš z pohádky Anděl Páně by jí radši šaty propálil, než by si tuhle příležitost nechal ujít...

Ona ho něžně objala a padla mu romanticky do náruče, on ji dychtivě štípl do zadečku a vůbec se mu nechtělo ruku šmátralku krotit. Se zrzkou, která je o 21 let mladší, hvězda seriálu V.I.P. vraždy randí už několik let, s jejím pozadím se ale vítá, jako by ho viděl poprvé.

Před davem lidí, kteří v rámci festivalu Zlatá Praha okukovali taneční vystoupení StarDance, sice seriálový a filmový herec nasadil masku slušňáka. Zato hned, jak svou rudovlásku zatáhl za roh a myslel si, že s ní osaměl, okamžitě se k ní přitulil a osahával svoje poklady.

„Jitky si vážím, protože není žádná pipina. Je to kvalitní člověk, který to má v hlavě srovnané. Má myšlení zralého člověka, toho si cením,“ řekl Jirka před časem o Jitce, která vystudovala ekonomii a právo. Doma ale probírají asi něco jiného...

Jirka v tom rozhodně není sám...Podívejte se do naší galerie!

 Jiří Dvořák se upsal ďáblu a mluví o očistci: Kvůli StarDance pije jak duha! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hadaja
25. 9. 2018 • 12:34

To je zase nadpis, Dvořák je JIŘÍ, co Vy tam platíte za chytrâky😙😨

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.