Nešťastný Jiří Dvořák při natáčení Sanitky 2: Utápěl se v alkoholu! Neunesl srovnání s Josefem Vinklářem... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nešťastný Jiří Dvořák při natáčení Sanitky 2: Utápěl se v alkoholu! Neunesl srovnání s Josefem Vinklářem...

Dvořák neunesl srovnání s Vinklářem.
Dvořák neunesl srovnání s Vinklářem. (koláž Ahaonline.cz)

Peklem si při natáčení nové Sanitky prošel Jiří Dvořák (46). Nedokázal se smířit s tím, že ho jako herce srovnávají s kapacitou Josefem Vinklářem (†76). Svou situaci řešil alkoholem!

Ve volném pokračování legendárního seriálu hraje Jiří Dvořák ředitele záchranné služby. Přesně v téhle roli v původní Sanitce exceloval právě Vinklář. Pro Dvořáka bylo nejen oříškem slavnému herci se vůbec vyrovnat, ale lidé mu to dávali i patřičně najevo.


„Když se jeden můj kamarád, maskér v České televizi, dozvěděl, že jsem byl obsazený do téhle role, tak si mě podal,“ prozradil Dvořák, který na »kamarádova« slova hned tak nezapomene... „Stáli jsme a on mi říká: Slyšel jsem, že budeš hrát ředitele záchranní služby. Jenže to hrál pan Vinklář. No a on to hrál opravdu dobře,“ svěřil herec, který se po kritice nezmohl ani na slovo. „Otočil jsem se a šel na panáka. Co jsem měl dělat?“krčí Dvořák bezmocně rameny ve filmu o seriálu. A prý nezůstalo jen při jednom panáčku...
Na hledání pravdy na dně skleničky by si měl dát herec ale velký pozor. Alkohol byl totiž údajně hlavní příčinou rozchodu s Bárou Munzarovou (41). Tenkrát Dvořák začal domů chodit nad ránem pod vlivem, což se nelíbilo jeho tchánovi Luďku Munzarovi (80) a tchyni Janě Hlaváčové (75). Bára pak svého manžela opustila.

Vinklář vs. Dvořák aneb Boj ředitelů záchranky

Josef Vinklář (†76)
V seriálu: Jako seriálový ředitel neměl žádnou linii osobního života. Nevěděli jsme, jestli je ženatý, na prvním místě byla vždy jenom práce.
V soukromí: V osobním životě měl herec za manželku Janu Dítětovou (†65) a pak Ivanku Devátou (77). Rád si dal červené víno nebo pivo. Byl to jedinečný herec, je těžké na něho navázat.

Jiří Dvořák (46)
V seriálu: Zamiluje se do primářky Markéty Foldynové, kterou hraje Dagmar Havlová (60). Když mu režisér Renč nabídl roli, myslel si, že je to legrace. „Nabídka mi přišla až absurdní. Byla to pro mě výzva, chvěl se mi hlas,“ přiznal herec.
V soukromí: V roce 2009 se rozvedl s herečkou Bárou Munzarovou, se kterou má dceru Aničku (11).



Přečtěte si
aratinga
3. 11. 2016 • 20:07

Munzarovi a Báro dopřejte Aničce svého tátu, kdysi Vám bude vděčná! Podpořte ho v jeho nemoci. Zaslouží si to, je to bezvadný herec a člověk. Dík!

aratinga
3. 11. 2016 • 19:54

Pan Dvořák je už teď Pan herec! Dívám se na všechno, kde hraje a taky na Sanitku se dalo dívat jen díky jemu. V současnosti nemáme herce na úrovni, ale on je vyjímka a ještě Viktor Preiss. Přeji zdárné uzdravení a těším se na další role.

rivombrosa
11. 1. 2014 • 15:27

Zbytečný článek. Vinklář byl výborný herec a své si odehrál, o tom není pochyb. Dvořák je také výborný herec, v Sanitce 2 by jeden z nejlepších i díky zajímavě napsané roli a své si ještě odehraje, jak bude časem herecky zrát.. Zbytečný článek, který ubližuje výbornému herci.

honzina
28. 9. 2013 • 07:48

Taky jsem ten rozhovor viděla, ach jo, já jen nechápu, jak může bulvár všechno překroutit. Divím se, že si to pan dvořák a jemu podobní nechávají líbit, no i když, asi si říkají, ať si ti blbci plkají co chtějí, možná kdyby se bránili, bylo by to ještě horší. Panu Dvořákovi přeji hodně štěstí, je to jeden z mých oblíbených herců.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.