Hana Maciuchová (72): Nenávist a šarvátky v rodině?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hana Maciuchová (72): Nenávist a šarvátky v rodině?!

Hana Maciuchová pomluvy sice moc neřeší, ale určitě ji nenechají chladnou.
Hana Maciuchová pomluvy sice moc neřeší, ale určitě ji nenechají chladnou. (herminapress.cz)

Patří mezi naše nejlepší a nejváženější herečky, a přesto nebo možná právě proto, se jí nevyhnuly pomluvy. Ty asi roznáší někdo, kdo nemůže unést její úspěchy nebo se jednoduše nudí. Podle zlých jazyků jsou v rodině Maciuchové silné spory.

Před časem se dle časopisu Sedmička objevily zprávy, že vztah mezi Hanou Maciuchovou a jejím bratrem jsou více než vyostřené a může za to prý samotná Hana, protože měla údajně upřednostňovat sestru, kterou podle spekulací i finančně podporuje. To se tedy nemělo líbit bratrovi slavné herečky a v rodině tak měly vzniknout nepříznivé vztahy. „Nechápu, nač se ptáte, protože jsou to nesmysly a pomluvy. Dál to rozebírat ani nehodlám, nezlobte se,“ řekla bývalá hvězda nováckého seriálu Ulice.

Synovec promluvil

Sdílnější než herečka byl její synovec Daniel Maciuch, syn bratra, který má s Hanou údajně problémy. „Jsem rád, že chcete ty nesmyslné pomluvy uvést na pravou míru. Já to nechci nijak detailně rozebírat a ani mi to nepřísluší. Řeknu vám jen to, že vztahy v naší rodině, především pak mezi tatínkem a tetou Hankou, jsou skvělé, dá se říct, že až nadstandardní. Všichni se vzájemně podporují a rozhodně tam nepanují šarvátky, nenávist nebo nějaká averze. To jsou opravdu nesmyslné lži,“ vyjádřil se ke vzniklé situaci Daniel, který pracuje jako realitní makléř.

 Plachý herec Josef Kemr: Co o něm řekly Bohdalová, Skořepová a Maciuchová?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
27. 5. 2018 • 19:07

To je tedy článek. Možná se nemají rádi, nebo možná mají. H. M. nemusím.

hermanka
27. 5. 2018 • 10:17

Nesympatická afektovaná osoba

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.