Hana Maciuchová: Rakovinu jsem měla kvůli ULICI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hana Maciuchová: Rakovinu jsem měla kvůli ULICI!

Hana Maciuchová je hvězdou seriálu Ulice.
Hana Maciuchová je hvězdou seriálu Ulice. (Aha! – Marek Pátek)

Z nejhoršího je venku, definitivně vyhráno ale zatím nemá. Alespoň tak o zákeřné chorobě mluví Hana Maciuchová (70). Pocitu, že by se rakovina prsu mohla vrátit, se nemůže zbavit. 

Překonala nejtěžší chvíle, podstoupila náročnou operaci a léčbu. Boj s rakovinou prsu naštěstí herečka nakonec vyhrála a vypadá skvěle! Do budoucnosti však stále hledí s jistými obavami. „Ta choroba je velká svízel. Zatím můžu jen říct, že jsem setřásla první atak,“ svěřila se Maciuchová.

Zdravá jen do konce roku
K obavám nemá žádný reálný důvod, přesto se neraduje dopředu. „Mám skvělé výsledky. Zdravá jsem ale jen do konce roku, pak totiž půjdu na další kontrolu a uvidí se, co dál,“ prozradila v rozhovoru pro Český rozhlas.

Velká životní únava
Seriálová hvězda si dlouho myslela, že příčinou jejího trápení jsou i geny po mamince, která kdysi bojovala s tím samým. Lékaři ji nicméně vyvedli z omylu. „Doktorka mi řekla, že v mém věku je genová věc pasé.

Už před nemocí jsem cítila velkou životní únavu. Tehdy jsem proto skončila v Ulici a myslela si, že se to tím srovná. Opustit zažitý stres ale mohlo naopak rakovinu vyvolat,“ dodala bývalá představitelka učitelky Miriam Hejlové v populárním seriálu TV Nova.

Co má za sebou?
Loni v lednu jí lékaři objevili karcinom v prsu. Nejdřív prošla prvním cyklem chemoterapií. Jelikož jí ale zřejmě nedělaly dobře, rozhodla se pro radikální chirurgickou léčbu. V únoru tak byla hospitalizována a poté se zotavovala doma.

Na video s Hanou Maciuchovou se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
22. 7. 2017 • 16:48

Komedianti by se kvůli seriálům strhali. Když ony ty peníze jsou tak lákavý! Zdraví musí jít stranou.

-bello-
22. 7. 2017 • 12:42

Maciuchová mi smypatická není, snad jen za mlada když hrála ve filmech. Podle toho, co jí řekl odborník čeká Česko za cca 30 let rakovinová tsunami.To všichni dnes aktivní ,v kariéře a ve stresu na špici půjdou do důchodu a stress z nich spadne . Tak nějak to odborník myslel? Z Ulice jsem neviděla ani ň, ale nepochybuju, že to je náročné na denní plány. Ale na výkon a psychiku tohle ? No to Maciuchová vydrží houby ! Mimochodem, už je tam zas ?

tulip
22. 7. 2017 • 05:57

Diskuse se nedává k vícečetným rodinám,Vondráčkové, Bohdalové...Proč? Paní Maciuchové se omlouvám za použití diskuse u článku o ní a přeji vše dobré a hlavně zdraví

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.