Děsivé! Takhle zemřela herečka z Pelíšků (†39) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Děsivé! Takhle zemřela herečka z Pelíšků (†39)

Herečka Dagmar Teichmannová (†39)
Herečka Dagmar Teichmannová (†39) (Foto: HZS Praha, archiv Blesku)

Smutnou zprávu nejspíš zaregistroval 5. dubna kde kdo. Jenže téměř nikdo netušil, že se jednalo o nadějnou a talentovanou herečku, která se objevila i v legendárních Pelíšcích. Podle informací Blesku šlo o sebevraždu. Konec života si ale vybrala Dagmar Teichamnnová velmi krutý!

Svoji pozemskou cestu totiž ukončila skokem pod metro ve stanici metra Anděl na trase B. Příčinou měly být dlouhodobé psychické problémy, jak svěřil Blesku nejmenovaný zdroj. „Neunesla odchod z divadla a nedařilo se jí ani v osobním životě,“ prozradil její důvěrný známý.

Za 16 let angažmá v boleslavském divadle ztvárnila Teichmannová na 40 rolí. „Pracoval jsem s Dášou na dvou inscenacích v Boleslavi, v obou hrála zásadní role. Ale více jsme se neznali, do jejího soukromí jsem neviděl,“ řekl Blesku prezident Herecké asociace a režisér Ondřej Kepka (50).

„Při práci byla vždycky profesionální, kromě toho, že skvěle vypadala a jeviště jí slušelo, byla i velmi dobrá herečka. Zejména v české divadelní premiéře hry Stará láska nerezaví, kterou jsem předtím režíroval i pro ČT, zahrála skvěle postavu Kate. Je mi to moc líto,“ dodal pro Blesk Kepka.

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.