Sebevražda kytaristy z kapely Rybičky 48: Dohnaly ho exekuce?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sebevražda kytaristy z kapely Rybičky 48: Dohnaly ho exekuce?!

S kapelou Divokej Bill Honza Štrup (uprostřed) hostoval.
S kapelou Divokej Bill Honza Štrup (uprostřed) hostoval. (Foto: Profimedia.cz, Facebook)

Nejprve zdědil miliony, pak se topil ve statisícových dluzích! Bývalý zpěvák a kytarista kapely Rybičky 48 Honza Štrup (†39), který minulý měsíc spáchal sebevraždu, dlužil podle centrální evidence exekucí od roku 2019 přesně 687 220 korun! Byl to důvod, proč se oběsil?

Podle zjištění deníku Aha! zdědil Honza před lety dům v Českém Brodě a k tomu i slušný balík peněz. „Říkalo se, že šlo o miliony. On to ale vše propařil, takže mu nakonec zbyly jen ohromné dluhy,“ prozradil Aha! jeden z jeho kolegů. Statisícové dluhy se mu ale nedařilo splácet. Ocitl se tak v dluhové pasti a jen on sám věděl, jestli to bylo jediným důvodem, proč si sáhl na život.

Oběsil se

Tragickou zprávu přinesl na začátku července Kuba Ryba z kapely Rybičky 48.„Před chvílí jsem se dozvěděl, že odešel Honza Štrup... Nebudu se rozepisovat o tom, jak jsme se poznali, co jsme spolu zažili a co se stalo, že jsme se posledních X let nebavili,“ napsal na Facebooku. Velmi záhy se potvrdilo, že muzikant zvolil dobrovolný odchod ze světa. „Dlouho se nikomu neozýval, a tak ho jeho maminka objevila oběšeného v jeho bytě! Už dlouho na tom nebyl psychicky dobře,“ dodal nejmenovaný kolega.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.