Zmlácení zpěváka Hrůzy: Policii se přihlásilo 10 svědků, zpěvák výpovědi není schopen | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zmlácení zpěváka Hrůzy: Policii se přihlásilo 10 svědků, zpěvák výpovědi není schopen

Michal Hrůza je podle všeho dál v umělém spánku. Policie začíná s výslechy.
Michal Hrůza je podle všeho dál v umělém spánku. Policie začíná s výslechy. (Foto ara a Facebook.com)

Kriminalisté mají naplánováno přes deset výslechů svědků napadení zpěváka Michala Hrůzy ve Stodolní ulici v Ostravě, která je centrem nočního života. Na výzvu policie se přihlásilo několik lidí, kteří incident viděli, řekl dnes ČTK dozorující státní zástupce David Bartoš. Hrůza zůstává v péči lékařů ostravské městské nemocnice. Aktuální informace o jeho stavu momentálně nepodává.

Z útoku jsou obviněni dva mladíci ve věku 18 a 19 let. Státní zástupce, kterému byl případ přidělen, se dnes vrátil z dovolené. Hrůzu ještě policie nevyslýchala. Nepřímo to potvrzuje informaci, že se jeho zdravotní stav výrazně nezlepšil. Po útoku zůstal v bezvědomí. Utrpěl poranění mozku. Kvůli silnému krvácení ho lékaři operovali a uvedli do umělého spánku.

Nemocnice na přání rodiny informace o zpěvákově zdravotním stavu neposkytuje. Mluvčí Magda Otáhalová ČTK jen řekla, že zpěvák je dál jejich pacientem. Manažerka zpěváka Martina Tůmová dnes ČTK řekla, že nové informace nejsou k dispozici. "Brzy se to pravděpodobně změní," uvedla.



Hlavně s ohledem na rozsah zranění a prognózu dalšího vývoje policie kontaktovala i v tomto případě soudního znalce. Expert z oboru soudního lékařství má policistům podle Bartoše popsat mechanismus útoku i určit rozsah zranění.

Hrůza po koncertě na Festivalu v ulicích trávil noc v jednom z barů ve Stodolní ulici. Po půlnoci na 17. července se na ulici dostal do konfliktu se dvěma mladíky, kteří se spolu prali. Zpěvák je podle svědků chtěl uklidnit. Když se mu to nepodařilo, rozhodl se zavolat policii. V tom okamžiku jej oba mladíci napadli. Policie je dopadla za pár dnů. Obviněni byli z vydírání, ublížení na zdraví a výtržnictví. Oba skončili ve vazbě.

Autor:  ČTK

Přečtěte si
prroud
29. 7. 2014 • 08:40

Pro me a za me at se mezi sebou klidne vymlatej,pokud mozno rychle a vsichni,hlavne at si nevsimaj normalnich a slusnejch lidi a nenutej je doplacet na jejich vlastni pitomost!

prroud
29. 7. 2014 • 08:38

Naprosto stejnej pripad jako vsichni ostatni FETACI na drogach menicich charatkter! Nevidim zadnej rozdil!

prroud
29. 7. 2014 • 08:28

Velky rodeo kolem ozralejch,tedy tech co se sami dobrovolne kvalifikujou mezi podradnej odpad..............

dandova
29. 7. 2014 • 07:42

Nač to zkoumat. Je to pokus o vraždu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.