Tihle studenti přizabili Michala Hrůzu: Důvod útoku byl přitom úplně hloupý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tihle studenti přizabili Michala Hrůzu: Důvod útoku byl přitom úplně hloupý!

Oba útočníky dopadla policie poměrně rychle a sdělila jim obvinění. Dnes už mají vězeňské košile i pantofle.
Oba útočníky dopadla policie poměrně rychle a sdělila jim obvinění. Dnes už mají vězeňské košile i pantofle. (Aha! - Jiří Krušina, Marek Pátek, koláž Ahaonline.cz)

Ještě jim nezačaly pořádně růst vousy a už okusí »pohostinnost« kriminálu. Okresní soud v Ostravě poslal do vazby dva útočníky (18, 19), kteří napadli a přizabili zpěváka Michala Hrůzu (43). Policie je dopadla na základě záběrů z kamer. Hrozí jim 12 let kriminálu.

Populárního zpěváka a skladatele brutálně zmlátili ve Stodolní ulici dva studenti z Ostravy. Soud je poslal do vazby. „Oba muži všeho litují. Vazební stíhání je na místě, aby dvojice neutekla, případně neovlivňovala svědky incidentu,“ řekl státní zástupce Michael Togner z Ostravy.

Advokát jednoho z brutálních útočníků Tomáš Duda podá proti rozhodnutí soudu odvolání. Na otázku, zda se mu zdá vazba za takřka smrtící útok nelegitimní, neodpověděl. „Proti rozhodnutí soudu se odvoláme. Klient je zdrcen. Více se vyjadřovat nebudu,“ konstatoval Duda.

Lékaři Městské nemocnice Ostrava začnou pomalu probouzet Michala Hrůzu, který je po operaci mozku, z umělého spánku.

Likvidační útok

Dle vyplývajícího šetření se Hrůza připletl k šarvátce dvou mladíků. Měl je přesvědčovat, ať se nehádají a nervou. Potom jim pohrozil přivoláním policie. V tu chvíli se dvojice vrhla na zpěváka. Hrůzu srazili na zem a dle svědků do něj několik minut kopali. „Ty zákroky byly naprosto likvidační,“ dodal státní zástupce Togner. Celá záležitost je o to smutnější, že ani jeden z mladíků neměl vlastně k takové brutalitě žádný důvod! I kdyby Hrůza policii zavolal, muži zákona by nejspíš oba mladíky pokárali a vše vyřešili domluvou.

Přečtěte si
prroud
20. 7. 2014 • 14:21

Taky se micham,ale ne kdyz jsou vsichni prokazatelne ozrali.Tam si jen reknu,dobre jim tak! Jina situace nastava kdyz se pustej do ostatnich,samozrejme,nebo kdyz jde o bezpravi jako takovy,tam to neresim,"az potom".Ale tam chranim normalni lidi.....ne ozralej dobytek.

prroud
20. 7. 2014 • 11:17

No vidis,ja bych se mezi ozralce nemichal,zavolal bych k tomu povolany strazniky.Proc bych mel riskovat svoje zdravi pro ozery?? Navic jako vecne strizlivymu by mi nedali nejspis moc prace,ale v dnesnim kocourkove by jeste hnali k odpovednosti me,a pro koho?? Pro ozraly hovada?? Ale opravdu neeee,ja jsem tu pro lidi,ne pro dobytek!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.