Petr Rychlý (48) jde na Primu: Rozpoutal válku v Ordinaci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Petr Rychlý (48) jde na Primu: Rozpoutal válku v Ordinaci!

Petr Rychlý
Petr Rychlý (Foto pro Aha! – FTV Prima, ara)

Chystá se válka televizí, ze které půjde divákům hlava kolem! Po Petru Rychlém (48) alias primáři Mázlovi z Ordinace, který přijal roli v seriálu Všechny moje lásky s Dagmar Havlovou (61) v hlavní roli (Aha! včera informovalo jako první), se na Primě objeví také Václav Postránecký (71) alias doktor Panenka z Počátků. A to způsobí tvůrcům nováckých seriálů infarkt!

Skloubit natáčecí plány u přetížených herců bude o zdraví. Dostat je na plac, když kromě seriálů mají představení v divadlech (Rychlý na Vinohradech, Postránecký v Národním), vyžaduje nadlidské úsilí. Přesuny herců komplikují život kolegům, režisérům a hlavně produkčním, kteří nebudou vědět, kde jim hlava stojí...
Vydělají na tom jen herci, kteří budou inkasovat dvojnásobné honoráře, – a diváci Primy! Ti dostanou hned tři nové seriály: Svatby v Benátkách, Všechny moje lásky a Vinaři.

Petr Rychlý

Na dvou židlích
Rozverný seriál s příchutí hroznů režíruje Jiří Vejdělek (Účastníci zájezdu, Ženy v pokoušení) a vedle Václava Postráneckého se v něm objeví také Tereza Kostková (37) v roli jeho dcery. Herec se ale Panenky nevzdá, bude točit stereo. „Pan Postránecký je i nadále součástí seriálu Doktoři z Počátků a jsme za to velmi rádi,“ tvrdí mluvčí TV Nova Alžběta Cimová.

Na roztrhání
Podobně je to s Rychlým. Herec o svém působení na Primě Novu informoval. „Petra Rychlého alias Čestmíra Mázla čeká v podzimní sezoně velký a překvapivý příběh,“ potvrdila Aha! Cimová. To tedy bude ještě zajímavé. Herci budou na roztrhání.

Petr Rychlý z Ordinace neodchází, ba naopak, jeho dějová linka se v podzimních dílech bude dále rozvíjet, a to velice nečekaným a zábavným směrem. Stejně tak se diváci mohou těšit na příběhy doktora Panenky,“ uzavírá mluvčí TV Nova.
Rychlý se nemusí obávat vyhazovu. Je pro Novu nepostradatelný a ta je ochotna se o něj porvat s konkureční TV Prima...

Škatulata

Na jaké seriály se mohou diváci těšit?

Svatby v Benátkách
Seriál se odehrává na malém městě, jeho ústřední postavou je Olga Drozdová (Petra Hřebíčková), majitelka svatebního salonu. Olga je relativně úspěšná podnikatelka, které se bohužel moc nedaří v osobním životě. Organizuje svatby druhým, ale na svou vlastní zatím marně čeká. Má vztah se ženatým mužem, který jí stále slibuje, že se konečně rozvede. Vedle Hřebíčkové si zahraje také Alena Vránová, Ladislav Potměšil, Hana Gregorová, Petr Kostka a Alice Bendová.

Vinaři
Komediálně laděný seriál se odehrává na Moravě. Hrdinkou příběhu je pracovně vytížená manažerka Kateřina (Tereza Kostková), která i se svými dospívajícími dětmi přijíždí na Moravu do rodné vinařské vesnice oslavit kulaté narozeniny svého otce (Václav Postránecký). Shodou okolností tady nakonec i s dětmi stráví celé prázdniny, postupně se sžijí s místním prostředím a zjišťují, že život se dá prožít i jinak.

Všechny moje lásky
Žena středního věku (Dagmar Havlová) po smrti manžela bilancuje. Rozhodne se postupně navštívit všechny své bývalé milence po celé republice, zjistit, jak žijí  a udělat si v sobě jakousi osobní soukromou inventuru. Po boku Havlové se objeví Petr Rychlý, Miloslav Mejzlík, Monika Zoubková, Mahulena Bočanová, Miluše Šplechtová a Roman Vojtek.



Přečtěte si
alixie
2. 6. 2014 • 11:06

Opravdu se Nově divím, proč nepošle tyto herce klidně na Primu nebo i jinam, ušetřila by a mohla seriál osvěžit novými tvářemi.

alixie
2. 6. 2014 • 11:00

Jsem vdova a ještě k tomu stará. Takže večery trávím u televizních seriálů. Ale co mne otravuje je, když čtyřikrát do týdne na mne cení chrup stejný herec či herečka. Velmi jsem uvítala nové tváře v seriálu První republika nebo třeba turecký seriál Velkolepé století, či před časem ruská telenovela Anastázie. Ale ty naše opotřebované celebrity, pořád stejné nadšené obličeje, na nich je totiž hrozně vidět, jak si připadají skvělí, to je unavující. TV stanice doslova zneužívají velkou skupinu starých lidí, kteří večer moc nevycházejí, a cpou jim stále stejné herce v domnění, že jim vydělají peníze. A herci berou, v soukromých rozhovorech si stěžují co mají práce, jací jsou štvanci ale musí, protože diváci je milují. Och svatá prostoto. Za vším jsou jen prachy. Hrdost herců už neexistuje. Většinou jsou to jen kašpaři.

jarypadlo
29. 5. 2014 • 18:04

Ten roura není vůbec dobrý herec,už dávno jde jen o kšeft.Taky proto tam upíchnul syna a další budou následovat.On se dělá komikem,ale umí akorát vyprávět vtipy!!! Podobný de.billy by měly TV vyřadit z análů./uměleckých,ty jiné ať si klidně nechají/

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.