Nabumbaní Mareš a Faltýnová: Hádka a napadení na veřejnosti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nabumbaní Mareš a Faltýnová: Hádka a napadení na veřejnosti!

Drzý Leoš si naběhl, Petra na něj neváhala vzít vidličku a nůž!
Drzý Leoš si naběhl, Petra na něj neváhala vzít vidličku a nůž! (Foto: Aha! - Daniel Černovský, Mária Rušinová, koláž Ahaonline.cz)

Itálie, jak se patří! Je to jen pár týdnů, co zaručený rozchod vypečené dvojky Petra Faltýnová (35) a Leoš Mareš (37) cloumal světem bulváru. Následovala tajná noční dostaveníčka v hotelích a na diskotékách, která dávala tušit, že ti dva spolu jen tak neskoncují. To se potvrdilo, ale milenci jsou poněkud více temperamentní, a tak se do sebe opět pustili. A protože už prý měli lehce upito, stálo divadlo za to!

Opilci si to rozdali na veřejnosti

O vtipném vystoupení opilců v restauraci plné hostů informoval Spy.cz. Začátek celé anabáze lze vystopovat již předešlý večer, protože podle všeho holoubci propařili celou noc a do podniku dorazili kolem druhé po obědě pěkně v ráži. Leoš Mareš měl prý ztrhaný obličej pijáka a Petra Faltýnová s kruhy pod očima, dávno na něco takového jako make-up, zapomněla.


Dvojité panáky udělají své

Oběd, který si milenci objednali, byl pěkně ostrý. Snad pro lepší trávení ho moderátor s modelkou notně zapíjeli kořalkou. A Spy tvrdí, že to byly rovnou dvojité panáky! Jestli se takhle "zmatlali", není se proč divit tomu, co následovalo. Zpočátku diskrétní výčitky gradovaly, když měl opilý Mareš vybuchnout a řvát: "Ty se absolutně neumíš chovat, mám tě plný zuby!"
Pokus o vraždu?!

To si ovšem krasavice nemohla nechat líbit. Zaujala útočný postoj, zakaleným zrakem se kolem sebe rozhlédla a její oko utkvělo na noži a vidličce. Okamžitě se chopila příboru a mrštila jím po zpitém Marešovi! V tu chvíli jim prý došlo, že všechno zmlklo a okolní hosté na ně s podivem zírají. Výtečníci se tedy po necelé půlhodině sebrali a zmizeli ze scény. K popukání, že?



Přečtěte si
ferdinand6
11. 4. 2014 • 22:16

Roztomilý páreček

lillyli
10. 4. 2014 • 14:20

1pravda1
10. 4. 2014 • 13:05

kdo vybírá - ten přebere, Faltýnová - oficiální ***, které vlastní manžel nevěřil, že má dítě s ním a požadoval testy otcovství, *** co pár měsíců po svatbě zahýbala s Langmajerem, nechala se osahávat u auta cizím chlapem tu vážně Marešovi přeji. On kur.revník - ona cou-ra - a oba chlastají jak duhy - to je páreček

nyctereutes
10. 4. 2014 • 12:42

Přesně tak...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.