Marešovi teče do bot: Žena, kterou měl zmlátit, nehodlá mlčet! A povolala právníky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Marešovi teče do bot: Žena, kterou měl zmlátit, nehodlá mlčet! A povolala právníky

Leoše Mareše čekají porady s právníky.
Leoše Mareše čekají porady s právníky. (Profimedia.cz, ara)

Ke smůle moderátora Leoše Mareše (38) to nevypadá, že žena, kterou si měl podat na záchodcích pražského baru, nechá vše plavat. Ta totiž nehodlá dál mlčet, povolává právníky a volá po záznamech z kamerových systémů!

Byť se na webu oddaném Marešovi objevily zprávy o tom, že žena nemá nárok prakticky na nic, protože po incidentu neskončila ne nemocenské, opak je pravdou. Sedmadvacetiletá údajná oběť už je totiž ve skutečnosti v pracovní neschopnosti už dva týdny. „Jsem na nemocenské dovolené kvůli problémům s okem a pochroumané psychice,“ řekla otřesená žena Blesku s tím, že byť je normálně kliďas, útok moderátora s ní zamával.

„První dny po incidentu jsem probrečela a cítila se ponížená,“ tvrdí žena, která nehodlá celou věc jen tak přejít. Prý se dozvěděla, že Mareš se takhle nechoval poprvé a ona si nechce takovou potupu nechat líbit. Pokud by to podle ní moderátorovi prošlo, nejspíš by časem znovu na někoho zaútočil. Také proto napadená povolává právníky, zároveň ale odmítá, že by jí šlo i finanční odškodnění. „Jde mi jen o spravedlnost, tohle si nemůže nikdo dovolit,“ říká.

Incident v baru mělo vidět hned několik svědků, kteří podle všeho budou vypovídat na policii. Napadená také spoléhá na to, že v baru je kamerový systém, jehož záznam v rámci vyšetřování budou muset majitelé baru policii odevzdat. Osudné chvíle, tedy útok na záchodech, na něm pochopitelně nebude, protože na záchodech kamery být nesmí. „Ale minimálně to, jak ho vyvádí ochranka a on se poté do podniku vrací a vykřikuje, že se mi chce omluvit, by na záznamech mělo být,“ tvrdí zmordované dívka. Zatím to tedy vypadá, že tentokrát se Leoš soudu nevyhne.

Autor:  ph

Přečtěte si
zzapp
29. 5. 2014 • 03:20

hejhej... je to tak.... Ale musím se smát, že v článku píší...////...jsem na nemocenské dovolené....“ tvrdí zmordované dívka. /// Zmordovaná je tedy na dovolené? neb v pracovní neschopnosti?

eisenbieger
28. 5. 2014 • 18:36

brzo mu prohlidnou ucetnictvi a zjisti ze neplati dane

eisenbieger
28. 5. 2014 • 18:35

hraje si an milionare a jeho mama lenka chudak drela donedavna v bufetu na nadrazi v beroune...je to velkej chudak s malinkym a o tom se mluvi mezi holkama ze v kalhotech ma vitr ...ta jeho prvni se mu vzdy vysmala ze se ani neudelala

dievcatko
27. 5. 2014 • 22:29

Jasan,že není prvykrat agresivny.Skoksovany retard!Ešte ked moderoval Eso,sa na nho stazovali hostia.

prroud
27. 5. 2014 • 21:32

Ten i celou republiku zahrabe GMO hajzlem a chemii v jidle,lanama repky,jen kdyz z toho bude mit!!! Ale kdo to chce videt? Komu dneska uz zalezi na tom co necha svejm detem za stat,jako na tom zalezelo nasim predkum?......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.