Marešova parťačka z Ranní show Šilhánová: Vyhazov z rádia! Co se stalo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Marešova parťačka z Ranní show Šilhánová: Vyhazov z rádia! Co se stalo?

Naposledy Lucie moderovala Ranní show minulý týden, kdy byl jejím hostem Karel Gott.
Naposledy Lucie moderovala Ranní show minulý týden, kdy byl jejím hostem Karel Gott. (Foto pro Aha! - Rádio Evropa 2)

Byla to jako rána z čistého nebe! Moderátoři ranní show Evropy 2 Leoš Mareš (37) a Patrik Hezucký (45) zničehonic přišli o dlouholetou kolegyni Lucii Šilhánovou (33).

„Lucie už tu nepracuje. Už není součástí týmu. Byla vyhozená, řekněme to přímo,“ řekl ve včerejším vysílání Mareš. „Ještě vám řekneme údajný důvod jejího vyhazovu, prý byla moc stará. Tak to my jsme asi v rozkvětu,“ rýpnul si Leoš.

Vedení Evropy 2 do uzávěrky tohoto vydání deníku Aha! mlčelo. „Tiskovou zprávu s vyjádřením vydáme během středy,“ napsala tisková mluvčí rádia Radka Pilzová. Šilhánová nekomunikovala. Server MediaGuru.cz mezi tím napsal, že Lucie byla odejita kvůli sporům moderátorů Ranní show s šéfkou rádia Jitkou Fürst.

„My to rozhodnutí vyhodit Lucku respektujeme. No, respektujeme... spíš vedení má právo si rozhodovat o personálním obsazení. Ale my už to děláme šestnáct let,“ řekl ve vysílání Mareš. Z jeho strany to nebylo zrovna loajální chování k zaměstnavateli.



Přečtěte si
pavucinka
5. 8. 2014 • 20:55

Dnešní mládež je hubatá......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.