To je páreček: Po Marešovi má policie v hledáčku u Faltýnovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

To je páreček: Po Marešovi má policie v hledáčku u Faltýnovou!

Petra Faltýnová a Leoš Mareš
Petra Faltýnová a Leoš Mareš (Aha! - R. Souček, P. Machan, M. Pátek)

Moderátor Novy Leoš Mareš (38) a Petra Faltýnová (36) v posledních dnech zaměstnávají policii. Zatímco bývalý král kožichů čelí obvinění, že v pražském baru zmlátil holku, Petru chytili muži v uniformách za volantem posilněnou alkoholem.

S trochou nadsázky se dá říct, že běžná otázka u Leoše a Petry doma nezní: „Jak bylo dnes v práci?“ nýbrž: „Jak bylo dnes na policii?“ Leoš totiž bude muset vysvětlovat, co se dělo před 14 dny nad ránem na záchodcích baru, kde měl pěstmi »masírovat« tvář sedmadvacetileté dívky poté, co ho vyzvala, aby neotravoval.

Petra pro změnu podle informací webu prask.tv doplatila na svou lásku k alkoholu a řízení. Jak známo, tyhle dvě věci k sobě nepatří a policisté, kteří modelku zastavili, byli stejného názoru. A aby se to neopakovalo, pro jistotu Petře rovnou sebrali řidičský průkaz, který dostane zpět až za nějaký čas – pokud bude hodná.

Faltýnovou to popravdě nemusí moc trápit, protože na taxíky rozhodně má jak ona, tak Leoš, který je i přes své excesy stále českou moderátorskou jedničkou. V případě dlouhonohé Petry se navíc dozajista vždy najde někdo, kdo ji rád povozí…



Přečtěte si
zzapp
21. 5. 2014 • 02:49

autorovi článku...ph.... ...napsané trefně, inteligentně, vtipně

londynskypes
20. 5. 2014 • 06:29

to je hnus a cechackum se takovej odpad libi a jeste z neho udelali milionare no fuj

eisenbieger
20. 5. 2014 • 06:11

do vazby s nim ..jestli takhle zmlatil holku ..aspon se pise ze to nebyla naky facka ale nekolikrat pesti a cilene na celist ...fuj chce se mi blejt z takovych lidi a ty jsou jeste denne v mediich ..kam to speje s takovyma pripitivama

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.