Záhada »paruky« Faltýnové vyřešena: Co skrývá přítelkyně Leoše Mareše? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Záhada »paruky« Faltýnové vyřešena: Co skrývá přítelkyně Leoše Mareše?

Petra Faltýnová změnila účes, je za tím paruka?
Petra Faltýnová změnila účes, je za tím paruka? (Foto Aha! – Pavel Machan, Jan Tůma, koláž Ahaonline.cz )

Modelka Petra Faltýnová (35) zaujala novým účesem poprvé na soutěži miss. Svoje dlouhé vlnité vlasy zkrotila žehličkou a nechala si ustřihnout ofinu.  Ihned se vyrojily spekulace o tom, zda- li se jedná pouze o chvilkovou záležitost v podobě paruky, nebo do takové změny modelka a přítelkyně Leoš Mareše (37) opravdu šla.

Petra Faltýnová se netají tím, že si tělo nechá porůznu vylepšovat. Kromě prsou vycpaných silikonem si nechává vylepšovat i tvář a čas od času si do ní nechá napíchat injekce s kyselinou hyaluronovou. Nebylo by tedy žádným překvapením, že má na sobě i falešné vlasy.

„Každý se mě ptá, jestli mám paruku. Nemám. Mám ráda změnu,“ svěřila se modelka stránkám sedmicka.cz a utnula tak všechny spekulace ohledně nového vzhledu. A jaký má názor na umělé vylepšování? „Není nic špatného na tom o sebe pečovat, a když je potřeba, tak tomu pomoci odborným zásahem," dodává.



Přečtěte si
mandat
27. 4. 2014 • 18:15

Ve svete se uz vic jak 10 let nosi ruzne pricesky na klipsy. Kdyz je sikovna a ma stejny odstim barvy vlasu, je to tezko poznat a ma super vlasy. Lopez je pouziva casto.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.