To se nedá: Farmářova Katarina dostala hysterák, až je za ní stydno i cizímu. Přesto se jí Josef pokusil donutit k sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

To se nedá: Farmářova Katarina dostala hysterák, až je za ní stydno i cizímu. Přesto se jí Josef pokusil donutit k sexu!

Katarina by měla vyhledat pomoc u psychiatra!
Katarina by měla vyhledat pomoc u psychiatra! (Reprofoto: reprofoto FTV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Počátečních sedm dílů bylo jen vlažným rozjezdem pro to, co nabízí páteční epizoda primácké reality show Farmář hledá ženu. Groteskní situace a neobvyklé mentální výkony se odehrají na všech farmách, ale my se dnes zaměříme na tu Josefovu, protože pokladní z Hané Katarina propadne běsnění takového rázu, že je takříkajíc na odstřel!

Vše začíná zdánlivě poklidně, když blondýna z hypermarketu připravuje oběd a Josef se Simonou a Libuší odcházejí do lesa na dřevo. Sice si pěkně máknou a ještě musí dávat pozor, aby je chlípný Josef nepřeřízl svojí motorovou pilou, ale obě ženy si práci na čerstvém vzduchu pochvalovaly. "Bylo to fajn, Katarinka nám nehučela do hlavy," shrnula to Simona.


Tělo na tělo

Následně si Josef odvedl Libušku hlouběji do lesa, kde se ho zeptala, jak to vidí s blížícím se vyřazováním. "Která bude ta pravá?," vyzvídala mazaná Líba. Josef jí narovinu řekl, že ona je asi favoritkou, jenže ono "asi" moc ženštinu moc nepotěšilo. "Pojď ode mě blíž," přivinul si nápadnici Josef a pochválil, jak hezky hřeje, když na svém těle pocítil její prsa.
Na zemi mezi psy

Když se trojice vrátila z lesa domů, Katarina nikde. Na chvíli je opanoval pocit úlevy, ale nakonec se jí Josef vydal hledat: "Kačenko, kdepak jsi?" Zpola šílenou osobu našel ve stodole mezi uvázanými psy, kde usedavě plakala. Jak Pepana zmerčila, spustila příval nesmyslných obvinění.
Výstup jako ze zlého snu

To nakonec vyústilo v hysterický záchvat, když blondýna běhala po zahradě, vulgárně řvala na všechny v dosahu s tím, že jim není dost dobré romské jídlo, které pro ně připravila. "To jsem byl dost rozzlobenej, protože aby na mě tak někdo houkal kvůli blbostem, na to nejsem zvyklej už v těhle letech. Možná má takovej komplex, že se potřebuje vyřádit, vykřičet," hodnotil Josef.
Nedala mu, podepsala si ortel!

Jako příslovečná třešnička na dortu působí závěrečná scéna na louce, kdy Josef nepochopitelně, ale o to intenzivněji, přemlouvá Katarinu k pohlavnímu styku před kamerami. Chce, aby si prohlížela jeho penis a sám je zvědavý na obsah jejích kalhotek. Brr, otřesné! Nebožačka se vilnému hospodskému nakonec ubrání, ale to jen zvýší její šance na vyřazení v příštím díle!

Nenechte si ujít osmý díl Farmáře ve 20:15 na TV PRIMA!!!
Video se připravuje ...

Přečtěte si
xcarodejka
6. 3. 2014 • 15:04

Je to někdy i bída, ale snad na Blesk nevyřazují připěvatele jako ječ tomu nyní na Aktuálně. Máme tady cencuru jako Brno.

fizi
6. 3. 2014 • 13:39

Tak ,mezi uvázanými psy už jste spravili a proč ne nadpis " na zemi mezi psi" ??? Že bi jste to nevyděly,vi mužy?

fizi
6. 3. 2014 • 13:28

Hihihihihi-blbej článek,blbí a tupí redaktoři-na zemi mezi PSI!!!!!!! mezi uvázanými PSI !!!!!!!! Hahahahahahaha

marie60
6. 3. 2014 • 10:54

..taky jsem si toho všimla. Asi ten článek psal nějaký tatar.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.