VIDEO: Saša si Farmáře Pavla slušně dává: Dře jak vůl, ale netuší, jak o něm ve skutečnosti smýšlí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

VIDEO: Saša si Farmáře Pavla slušně dává: Dře jak vůl, ale netuší, jak o něm ve skutečnosti smýšlí!

Zatímco Pavel sní o společném životě, Saša má chmurné myšlenky
Zatímco Pavel sní o společném životě, Saša má chmurné myšlenky (Foto: reprofoto FTV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Celkem zajímavě se vyvinula situace na takzvané farmě takzvaného farmáře Pavla. Neotesaný vesnický metalista a vyznavač černé magie zůstal ve svém strašidelném areálu sám se Sašou poté, co si pro maniodepresivní Lídu přijel otec jejich synka. Pavel se nejdříve radoval, že má svou favoritku jen pro sebe, jenže to se pěkně přepočítal.

Budeš makat otroku!

Zvláštní (ne)tvor jménem Pavel rád vyspává, a proto ho průvodkyně "pandím" životem Saša nemile překvapila již po ránu, kdy musel vstávat dříve, než je zvyklý. Nakonec ho z pelechu vylákala vůně vdolečků, ale něco za něco. Musel slíbit, že se plně podvolí vůli kruté Saši, která mu naplánovala denní program.


Utrpení kobylky na hromadě h*ven

A nebylo toho zrovna málo: uklidit seno, vykydat stáj, postarat se o drůbež a dokonce postavit nějaké schody, aby příchozím do domu nehrozila mučivá smrt pádem do hlubin pekelných. A světe div se - Pavel Sašu poslouchal na slovo a kmital jako indický dělník na stavbě v Dubaji. Během dne sice došlo ke konfliktu ohledně půlmetrové vrstvy výkalů po telatech, kozách a ovcích, na nichž musela přežívat Pavlova březí kobylka, ale nekompromisní zrzka svým přičiněním koni od utrpení pomohla.
Saše už se Pavel nezdá fajn

Večer si pyšný Pavel nemohl vynachválit, jak se pochlapil, a že toho za jediný den udělal více než od jara (točilo se v létě). Jenže Saša z něj vůbec nebyla nadšená a večerní posezení u ohně si příliš neužila, naopak Pavla spíše "prudila". Na kameru pak přiznala, že u tohoto chlapíka jí kdesi v hlavě vyskakuje příliš mnoho vykřičníků, a že v současné době by do vztahu s Pavlem rozhodně nešla. Jenže to on zatím netuší...
Video se připravuje ...

Přečtěte si
hillaarkaa
20. 3. 2014 • 19:04

Co dodat,ubožácké pořady ze stáje trapné Primy málokoho berou.Prostřeno,Farmář,VV....děs

odetka.odetka
20. 3. 2014 • 18:25

tohle nekdo sleduje?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.