VIDEO: Farmář a pasáček vepřů Petr dívky nešetří: Favoritka vystavila vnady uprostřed hniloby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

VIDEO: Farmář a pasáček vepřů Petr dívky nešetří: Favoritka vystavila vnady uprostřed hniloby!

Petrovi imponují vnady macaté Kamily
Petrovi imponují vnady macaté Kamily (Foto: reprofoto FTV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Vesnická pohoda v hospodářství farmáře Petra je narušena! Po nedělních radovánkách přichází pracovní týden a  tři dívky jsou zapřaženy, až se z nich kouří. Občas dochází i k pikantním situacím. Děvčata na sebe také pěkně nevraží a taktizují.

Chtěl by všechny tři

Petr, který se stále usmívá jako venkovský jelimánek, by nejraději sbalil všechny tři. O každé z dívek si myslí, že je vlastně úplně v pohodě a v podstatě se mu příliš vybírat nechce. I když jednu si již vybral. Líbí se mu Kamila. Jenže co kdyby Renata nebo Kateřina byla lepší v tom či onom? Takže to raději rozehrává na všechny strany a stále nutí jednotlivé nápadnice, aby ho přesvědčily, proč by si měl vybrat právě je.


Vyvalila melouny mezi shnilými jablky

Takto kvalitně zmanipulované dívky se mohou přetrhnout, aby vepřového gurua oslnily svým umem a přednostmi. Jenže ten jim to neulehčuje. Kamilu poslal třídit shnilá jablka a ona je z toho celá vyjukaná. Vždyť je to odporné! Tak alespoň na kameru vyvalila svůj plný dekolt. Renata, která si hodně věří, dostala nejtěžší práci, když musí kosou posekat celkem velkou plochu. Nakonec dostane od Petra polibek a je šťastná jak blecha.
Svině a zlá kráva

Svým způsobem to v novém díle vyhrála Kateřina, která se sice chce s Petrem seznamovat, ale spíše jí jde o zviditelnění v televizi, protože je dosud zneuznanou zpěvačkou a chce prorazit. Petr jí nechá řídit traktor, ale ona takovou důvěru neunese a málem ho překlopí do strouhy. Ale nasmáli se s Petrem i tak. Především, když farmář mladou maminku uvedl mezi svině a následně jí nakopla kráva.

7. díl reality show Farmář hledá ženu uvidíte v pátek ve 20:15!!!
Video se připravuje ...



Přečtěte si
ferdinand6
28. 2. 2014 • 05:39

A to novináři z Aha ještě neviděli kompost

potkania
27. 2. 2014 • 22:34

Pasáček vepřů, vnady uprostřed hniloby?? Asi nějaký chudák píše takové bludy, dělá drby atd. atd. Je mně líto těch, kteří tomu věří... Potřebujete udělat senzace, mít zisk, ale tak zvrhlým způsobem ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.