VIDEO: Farmář Josef krotí semetriky aneb Šokující pravda o sexu se zvířaty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

VIDEO: Farmář Josef krotí semetriky aneb Šokující pravda o sexu se zvířaty!

Josef je občas oplzlý, ale proti svým nápadnicím hotové neviňátko!
Josef je občas oplzlý, ale proti svým nápadnicím hotové neviňátko! (Reprofoto: FTV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Flegmatický a evidentně stále nadržený Josef tentokrát překvapil, a to hned několikrát. Rozhodně ne svými oplzlými narážkami, ty se daly očekávat. Palec nahoru si zaslouží především za svou manuální zručnost v hospodářství a také proto, že ty dvě harpyje na místě neutopí v kbelíku chlévské mrvy. Vydržet Katarinu s Libuškou, to chce opravdu pevné nervy!

Zacpěte jim někdo pusu!

Hned od rána se do sebe princezny z Nemanic pustí s jedovatostí hodnou skutečných čarodějnic. Pokladní Katarina se prý nevyspala, protože Libuška chrápala a ta jí hned vpálila, že jenom remcá. Josef na ně chvíli nevěřícně zíral, a přemýšlel o tom, jak později řekl, "že maj obě huby jako splav." Na plánu je dopolední obhlídka statku a po obědě vycházka na houby. Kozel  Josef si evidentně více oblíbil Libušku a také se na kameru svěřil: "Myslím si, že by v posteli Líba nebyla lakomá."


S telátky Josef neobcuje

První kroky vedly za zvířátky. "Jéžiš, tady je prase," lekla se Katarina při vstupu do chléva. Libuška se zase podivovala pavučinám na stropě a v další části chléva se zděsila, že Josef má telata špinavá. "Já s nima nespím, na to nejsem" usadil jí trochu překvapivě, leč pobouřeně farmář. Následně vyvedl obě mimozemšťanky na prohlídku hospodářství. A opravdu koukaly, jakoby spadly z Marsu.
...a zase ta erekce

Josefovi patří půlka vesnice, obě zlatokopky valily oči, jaký je to šikovný chlap, a kolik postavil srubů. "Teď už stavím něco jinýho, než chalupy," brblá statkář. "A co stavíš?,"  ptá se blonďatá naivka ze supermarketu. "No, co bys řekla, v těhle letech?," směje se šibal a Libuška odpoví za něj: "Půlitry, pěkně za sebou!" Ale když Josef prozradil, že jde o stavbu v jeho kalhotách, mohly se blondýny potrhat smíchy.
Hloupost nebo agrese?

Předposlední dějství této skopičiny se odehrálo, když obě krasavice zamířily do lesa na houby.  "Ježišmarja, to snad nemyslíš vážně, takovej kopec," pyskuje zase Katarina. "A jsou tu mravenci. Já mám nervy, tady nic nenandu, já budu unavená," skuhrá a nadává na Josefa, který je tím směrem poslal: "Aby ho hadi vycucali!" Takové chování se vůbec nepozdává mazanější Libušce a hned poukazuje na sokyni, jak je mimo: "Je agresivní, já se přiznám, že jí vůbec nerozumím, nechápu, o co jí jde."
Miluška a Libuška

O grandiózní finále se postará výstup během prohlížení fotek. Krátká výměna jedovatých poznámek a Katarina vyhrkne: "Miluško, přestaň mě laskavě ponižovat, zklidni hormon!" Na to Libuška s velkým výstřihem a výrazem bývalé sociální pracovnice odvětí: "Ty mi říkáš Miluško a já to za ponižování nepovažuji."
Pionýrky od Josefa se vydaly ke kravám. A všem třem bylo hezky...

Pavučiny pro Josefa

Dialog eskaloval, když prsatější z blondýn napráskala Katarinu, která se přiznala k předchozímu šestiletému celibátu. "Já jsem ušetřená, já jsem se Pepíku šetřila pro tebe," blekotala nebožačka, načež jí Libuška kontrovala: "Já jsem zase vytrénovaná, víš?!" Korunu tomu nasadil Josef, když vyjádřil obavy, jestli Katarina nebude v oblasti ohanbí samá pavučina.

Sledujte dnes večer ve 20:15 na PRIMĚ!!!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
cukrenka
24. 10. 2018 • 16:46

jdyby byli všichni moudří, takzase asi vymřeme.... ale fakt je, že kvantita není kvalita a národ zjevně chřadne.

riseblaznu
21. 2. 2014 • 17:15

Měl si nchat tu brunetu při těle, ale co si vybral, to má.... zřejmě zase nic.

mirkazam
21. 2. 2014 • 07:42

To by chtělo chytit ty dvě ,,hajtry " chytit za flígr a vykopnout ven !!! A ta Katarína ta je vlezlá jako ta veš...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.