Macura trnem v oku sousedů: NENÁVIST kvůli stavbě chlévů a záchodků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Macura trnem v oku sousedů: NENÁVIST kvůli stavbě chlévů a záchodků!

Zdeněk Macura narazil na nepochopení sousedů.
Zdeněk Macura narazil na nepochopení sousedů. (Foto: Aha! - Karel Kopáč)

Podivín a neúnavný bojovník proti domácímu násilí na ženách, věčný milenec Džambulky, oběť zuřivého sekuriťáka a jeho syna, to všechno jsou atributy, jimiž se honosí Zdeněk Macura (39). V poslední době se z něj stal ještě architekt azylových domků pro trpící ženy, jenže právě stavební ambice všestranného klauna jsou předmětem divoké diskuze líbeznických obyvatel.

Sousedé si ťukají na čelo

Když mluvíte s Macurovými sousedy, máte pocit, že Líbeznici čeká výstavba azylu pro narkomany, polepšovny pro nenapravitelné nebo dokonce věznice. Takové kontroverze vzbuzuje výstavba prvního z nízkonákladových domečků, které plánuje do budoucna ochránce týraných žen budovat. A co si o paletových domcích lidé z okolí myslí?


Jaký chorý mozek to vymyslel?

"Vůbec se mi to nelíbí, vypadá to jako chlívek! Zajímalo by mě, jestli na to vůbec má stavební povolení," soptí bezprostřední sousedka dřevěné vznikající chaloupky Kamila v Blesku. "Nejvíc mi vadí, že nic nevím. Třeba jestli těch domečků tady nebude víc," obává se další žena. Pan Vojtěch (59), ten se na dotaz novinářů úplně rozběsnil: "Hrozný, hrozný je to!  Vůbec se to sem nehodí vedle normálních baráků! To může vymyslet jen chorej mozek!"
Tak chlév nebo záchodky?

Slitování nemají ani další obyvatelé, kteří Zdeňkovi příliš nefandí. "Je to takový prapodivný, asi to brzy na někoho spadne - nemá to žádné základy," tipuje Ondřej (36). A má pravdu, jedná se totiž o tzv. mobilní domek, na který ani není třeba stavební povolení. Pan Petr (37) má pro estetiku stavby jednoznačný názor: Vypadá to jako veřejný záchodky!" Ani Michaela (29) se nebojí, že bude služby vznikajícího Macurova tábora potřebovat: "Přijde mi to trošku ulítlý. Pro mě je to trochu nepochopitelný, proč to tady ten pán staví, ale je to jeho věc."



Autor:  ina,moc

Přečtěte si
adeso
5. 2. 2014 • 10:15

neblbni s Bartoškou ta není normální a unesl ji proto že to chtěla . Nikdo jí netahal a že si jí fotil? prostě si dělal alibi v jakém byla stavu. Vždyť vy byste ho nechali i zavřít Kdyby jí netahal a nestrhl se okolo ní takový mumraj, tak by tu dneska třeba nebyla.

adeso
5. 2. 2014 • 10:13

no konečně někdo, kdo má normální rozum. Nevím pro dělat de-bila a blázna z někoho kdo chce pomoci Ty ženskéý tady jsou divné přitom by ho měly pochválit

adeso
5. 2. 2014 • 10:11

on se Macura do bulváru necpe, bulvár tyto lidi vyhledává sám, protože ví, že lidé na články reagují, viz dnešní diskuze

filuska77
5. 2. 2014 • 10:06

stopro souhlas!!!! sedět na prdkách a a vše jen kritizovat dovede kaýždý vů-l. Dělá to prostě tak jak to umí a spíš by se s ním měla nějaká organizace spojit a vymyslet větší projekt a ne na soukromém pozemku. Dneska lidem vadí všechno, pokud tam nebude smrad, kravál, tak nevím proč by to mělo vadit. jenže když se do toho vloží stát, tak tam bude takových omezení, že to bude k ničemu. Je to jako: jé chudáci týraní pejsci... oni budou mát výběh za mojí zahradou? no to nééé, to je raději zabte.

anada
4. 2. 2014 • 12:51

Macura je psychopat a bezpochyby potřebuje odborné vyšetření a následnou léčbu. Jeho neustálé prezentace o ho.vně, ten člověk žije ve svém světě, nechápe ani základní lidské potřeby, vše překroutí k obrazu svému.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.