Macura slaví, Bartošová slzí: Rychtář i jeho syn byli za napadení odsouzeni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Macura slaví, Bartošová slzí: Rychtář i jeho syn byli za napadení odsouzeni!

Soud skončil. Macura se tetelí, Rychtářovce čeká koště a špinavé silnice...
Soud skončil. Macura se tetelí, Rychtářovce čeká koště a špinavé silnice... (Aha! - Pavel Machan)

Před ctihodným soudem se dnes odehrálo další jednání z nekonečného příběhu okolo Ivety Bartošové (47). Na straně obviněných z červencového napadení Zdeňka Macury (39) stanuli „ochránci“ zpěvačky Josef Rychtář (55) a jeho syn Jan. Byli odsouzeni…

Jednání bylo poměrně rychlé a svižné. Podle očekávání Rychtář popřel, že by došlo k fyzickému kontaktu a zpochybnil i očité svědectví dvou lidí. Jenže soudce Petr Fassati se „ukecat“ nenechal a rozdal tresty, byť zatím spíš symbolické. Rychtář si musí odpracovat 80 hodin veřejně prospěšných prací, jeho syn o dvacet hodin méně. Takže je nejspíš čeká zametání silnic, případně natírání zábradlí…

Rozjařený Macura se netajil tím, že ho rozsudek potěšil, byť se oba odsouzení na místě odvolali, protože se podle svých slov nemohou s trestem ztotožnit. Rychtář totiž usiloval o to, aby celá věc šla jen k přestupkové komisi, což se muž však nepodařilo. Pro web super.cz pak manžel Bartošové podotkl, že mu není líto, že je do všeho zatažený i jeho syn.  „Honza se mě zastal, a pokud by byl v podobné situaci, tak to udělám i já pro něj,“ pronesl.

Rychtář po jednání nabídl Macurovi před novináři ruku za slib, že už nebude dělat potíže. To však nechtěný ctitel Bartošové odmítl s tím, že jde jen o další úskok agresora. Rychtář se následně nechal slyšet, že nemůže vyloučit, že v budoucnu nedojde s Macurou k další fyzické potyčce. O tom, jak celá sága bude pokračovat, vás v tomto nekonečném seriálu samozřejmě na stránkách Ahaonline.cz budeme informovat.



Přečtěte si
anezat
8. 1. 2014 • 23:45

Hlavně že AHA! bude mít dál o čem psát...

blackpetr
8. 1. 2014 • 23:40

hej hej

tina.vitaskova
8. 1. 2014 • 21:27

Rychtářům stačí, že jsou kolem nich kamery- to je to nejdůležitější!!! VIP

britva
8. 1. 2014 • 19:59

tady to máte celý. jako dozorce bych jim stanovil Macuru https://www.pmscr.cz/download/OPP_metodika_bez_priloh.pdf

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.