Macura odešel z televize s ostudou: Inteligencí nestačil... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Macura odešel z televize s ostudou: Inteligencí nestačil...

Zdeněk Macura
Zdeněk Macura (Foto Aha! – Karel Kopáč, herminapress.cz, ara)

Mohl mít deset chaloupek pro týrané ženy, ale ouha! Zdeněk Macura (39) neprošel konkurzem do televizní soutěže o milion korun a titul Nejchytřejšího Čecha.

Ochránce obětí domácího násilí a obdivovatel Ivety Bartošové (47) se vydal na konkurz do televizní show Nejchytřejší Čech, aby si vylepšil rozpočet na výstavbu azylových domečků právě pro týrané ženy. „Výhru bych použil právě na ně,“ potvrdil deníku Aha! Macura s tím, že za takový milion by jich mohlo vzniknout hned deset!


Jeho prvotní nadšení však vyprchalo záhy poté, co podstoupil vstupní vědomostní test. „Uteklo mi to těsně, logické úlohy asi nebudou moje nejsilnější stránka,“ řekl Aha! Macura. Podobný debakl utržil i během vysokoškolských studií. Tehdy s celým ročníkem neúspěšně absolvoval vstupní testy do Mensy, což je mezinárodní organizace sdružující lidi s vysokým IQ.




Autor:  ina

Přečtěte si
prroud
29. 1. 2014 • 10:15

Njn,tobe prislusi to hodnotit,jsi prece clenem menzy dlouhy leta,dokonce navrhujes i ty testy

franckajagrova
28. 1. 2014 • 18:48

Ale ona to vůbec nebyla náhoda,že šel Macura na konkurz to této soutěže ! Šmuclerka dohodila Macuru ŠMuclerovi,aby měla soutěž pořádnou reklamu !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.