Rychtář s lopatou odmaká 80 hodin: Měl by uklízet v psychiatrické léčebně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rychtář s lopatou odmaká 80 hodin: Měl by uklízet v psychiatrické léčebně!

Pepa Rychtář
Pepa Rychtář (Foto – Marek Pátek, Pavel Machan, Ladislav Křivan, Mária Rušinová)

Nový džob pro Džambulčina muže? Za napadení Zdeňka Macury (39) nařídil soud Josefu Rychtářovi (55) celkem 80 hodin veřejně prospěšných prací. Deník Aha! zjišťoval, v jaké profesi by se manžel Ivety Bartošové (47) nejlépe uplatnil...

„Nejraději bych to odčinil přímo na zahradě pana Macury, kde se snaží z palet budovat domečky pro panenky,“ řekl se smíchem deníku Aha! Rychtář, který se proti rozsudku na místě odvolal. „Rozhodně se žádné práce nebojím, ať už chytit lopatu nebo hrábě. Celý život jsem si prací vydělával a nemám problém státu prací cokoliv odčinit, pokud tak rozhodne,“ dodal už vážně.


V podobném duchu odpovídal i Macura, kterému se po červencovém napadení Rychtářem a jeho synem Honzou před areálem bohnické psychiatrické léčebny konečně dostalo zadostiučinění. „Jednou jsem říkal, že by Iveta mohla u mě na zahradě vytrhat plevel, tak by jí mohl pomoct,“ prohlásil v žertu. Vzápětí upřesnil, jak by to rád viděl doopravdy. „Stalo se to u Bohnic, tak bych pana Rychtáře nejraději poslal uklízet právě do léčebny,“ řekl Aha! Macura.



Autor:  ina

Přečtěte si
prroud
10. 1. 2014 • 13:22

Jo a kdyby nahodou nekoho napadlo se me zeptat,kam by se podela ona neexistujici "svoboda",odpoved je jednoducha: Svoboda je vymozenost poctivyho cloveka! Chuligan a kriminalnik se ji vedome a ze svyho rozhodnuti svym cinem zrika,podle toho budiz s nim nakladano!

prroud
10. 1. 2014 • 13:20

Stejne je zajimavy co a jak se dneska resi.Stoji to akorat penize danovejch poplatniku a zivi se na tom x zbytecnejch lidi.Driv by si takovy vzali soudruzi z VB na sluzebnu,pripnuli je k ustrednimu topeni,vzali cerny taty(obusky) a uz by je ty roupy na priste rychle presly,stat by to nestalo penize a nebylo by treba o takovejch chuliganech ani psat!

hejhej
10. 1. 2014 • 12:49

majojo: ušák má o 20 hod.veřejně prosp. práci méně než jeho debilní otec.

majojo
10. 1. 2014 • 11:51

Moment - a jak dopadl ten jeho synáček? Copak taky nepřiložil ručku, respektive nožku k dílu? A liopata by zmetkovi taky slušela.

ornodla
10. 1. 2014 • 11:50

No jasně, taky nechápu, když je někdo v podmínce, že nedostane "posezení" natvrdo a to přece není jediný obvinění, který je na jeho osobu podaný, tak to mě zajímá, jak dopadnou ti ostatní, co ho žalují..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.