Jásejte, nebo plačte: Známe přesné datum konce VyVolených! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jásejte, nebo plačte: Známe přesné datum konce VyVolených!

Vladko Dobrovodský je jasným favoritem soutěže.
Vladko Dobrovodský je jasným favoritem soutěže. (TV Prima)

Už několikrát jsme čtenáře Ahaonline.cz informovali o tom, že letošní řada VyVolených skončí dříve, než původně bylo plánováno. Teď už známe i datum, kdy se jeden z chovanců Vily stane milionářem a ostatní se vrátí do fronty na úřadu práce...

Většina VyVolených ještě před nástupem do Vily avizovala, že jsou bez práce. Ostatně, kdo jiný by také zahodil dobrou práci kvůli troše sporné popularity, která se mu dostane? Po neskutečném protahování a dosazování dalších a dalších lidí do Vily, se televize konečně rozhoupala k ráznému kroku a VyVolení na Primě uvolní prostor (doufejme) zábavnějším pořadům.

Stane se tak v pátek 29. listopadu, kdy zbylé účastníky Vily čeká SuperDuel. Podle ankety na našem webu je vítěz jasný – Vladko Dobrovodský, kterého čeká už tento pátek první Duel, do kterého jde s Honzou (a dalšíma dvěma soutěžícími ze čtvrteční výzvy). Vladka tipují lidé jako vítěze i na oficiálním webu soutěže. A fanoušci už tak nediskutují o tom, kdo by ho mohl porazit, ale o tom, zda právě angažování výherce první řady soutěž nezničilo.

„Dosazením Vladka byl od televize podraz. Měl od začátku obrovskou výhodu, že ho lidé znají, zatímco ostatní museli bojovat od začátku. Tu show tím zazdili,“ zní jeden z názorů, který se objevil pod článkem na Ahaonline.cz. Další čtenáři ale mají jiný názor. „Na show se dívám jen kvůli Vladkovi, ostatní jsou nuly,“ napsala čtenářka, která už zřejmě dobře ví, komu v SuperDuelu věnuje svou sms. A co si myslíte vy? Hlasujte pod článkem.

Anketa

Bylo povolání Vladka férové vůči ostatním soutěžícím?
Celkem 1956 hlasujících

Přečtěte si
mirkazam
16. 11. 2013 • 09:04

Vypadá to tak...Tereza i celý štáb ucvrkávají, když je řeč o tom magorovi !!!

mirkazam
16. 11. 2013 • 09:01

mirkazam
16. 11. 2013 • 09:01

padena...je to přesně tak. Nevím, proč toho hysterického magora všichni protěžují.Ten chlap je falešný jako pětník, a ty jeho hysterické výstupy jsou na oscara.

asitak
14. 11. 2013 • 11:30

O tom,kdo je miláček štábu VV svědčí online zápisy dění ve vile. Lucka,Honza,Eva jsou tam popisovány poměrně nevybíraným způsobem,naproti tomu je Vladko glorifikován jako sám všemohoucí a Pája jako Marie.Že by kouzlo Vladka oslňující davy los pubertos přeskočilo i na štáb?

padena
14. 11. 2013 • 00:20

No, to právě většina lidí dělá, že si pustí jiný program. Ale Prima má potom chudák malou sledovanost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.