NeVyVolená žebrota objíždí pajzly a konkuruje televizi s vlastní show! A tím to teprve začíná... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

NeVyVolená žebrota objíždí pajzly a konkuruje televizi s vlastní show! A tím to teprve začíná...

Thomas a Silvie si hrají na celebrity, Vladka ve čtvrtek klepne pepka.
Thomas a Silvie si hrají na celebrity, Vladka ve čtvrtek klepne pepka. (Foto: FTV Prima, mafitel.com, koláž Ahaonline.cz)

Zoufalství, nuda a křečovitá snaha o produkci zábavy, která stejně nikoho nemůže zaujmout. Takoví jsou dnešní VyVolení. Proto se má do Vily opět vrátit buldoček Thomas, kterému lezou dluhy i z uší! Dokonce má vlastní show VyVolení 2013, se kterou objíždí venkovské diskotéky a pochybné striptýzové bary.

Vyfoťte se s pleškou a silikonkou!

Úplně chudý a zadlužený Hradil aka Thomas Castello (39) ukázal, jaký podnikavý duch v něm dřímá. A protože živit pornofuchtli Silvinku Řehákovou (21) nebude jednoduché, zapřáhnul i jí do svého kočovného programu, aby společně naplnili pokladničku. V podstatě jde o námezdní kočování nočními podniky, kde se vydařený páreček a další NeVyvolení "kámoši" pokouší o moderování večera, pózují s opilými hosty, rozdávají kartičky s podpisy a užívají si své závratné slávy a důležitosti.

Thomas se vrací

Jak jsme informovali, produkce soutěže sáhla k tvrdému selektivnímu opatření, kdy chce z Vily tento týden vyřadit minimálně dvě figury. To by živořící tlusťochy mělo dohnat k usilovnějšímu boji o vysněných pět "melounů", které má defacto v kapse Vladko. Jeho případní konkurenti byli z Vily již dávno vyštípáni. Jako malé poškádlení mu však televize ze čtvrtka na pátek pošle pro pobavení právě namachrované monstrum Thomase, jehož si řevnivý homosexuál vůbec neoblíbil. VyVolená sekta

Je zajímavé, že dramaturgové sahají k takovým bizarním opatřením a stále do Vily vytahují soutěžící z propadliště dějin. Jenomže ono to svou logiku má. Stávající banda zoufalců okupující Vilu není schopna žádné výraznější akce a dokonce se chová jako uzavřená sekta. Zuřivě odmítají kohokoliv nového, a když jim produkce někoho přihodila, okamžitě se ho zbavili. Jakoby si neuvědomovali, že i oni budou muset obrátit zbraně proti sobě. Toho se dosud báli.



Přečtěte si
homerdj
13. 11. 2013 • 19:08

XL Club v Lanškrouně a pajzl???? Jak na to reportéři přišli? Divím se, že Mafitel vůbec poskytl fotografie

koukol1234
13. 11. 2013 • 09:48

Naprosto souhlasím - Prima celkově spadla až na úplné dno - viz pořady Prostřeno, Partička atd. A zřejmě tam není žádný profesionál - i ty popisy situace ve vile jsou naprosto plné hrubých chyb - to tam nikdo nechodil do školy ??A ti slavní kameramani !!! To je taky síla, když to občas zapn u tak vidím dlouhý, předlouhý záběr na pár židlí, nebo někoho spícího. To je fakt zábava k popukání.

winterfreshka
13. 11. 2013 • 08:15

Myslím,že tam ...souloží snad všichni mezi sebou.Účast a průtlak taky velice nenápadná .A fetka jim to uvádí.V zákulisí spousta homosexuálů,nadrženců,mastící si koule na výhru.Trapárna

eisenbieger
13. 11. 2013 • 06:52

ty prispevky sem pise primo reziser ...uz to chlapce zavri , ja to teda nikdy nevidel a ani bych ten kanal nezapmnul ale to musi bejt vopruz tezky vesnice ...jestli tedy vyhraje ten buzik tak to bylo dopredu pripraveny a reziser , produzent a ten slovak pichaj pod jednou dekou a rozdeli si prachy ...vsechno okolo je a bylo jen krovi

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.