Potvrzeno! Vyžírkové VyVolení skončí dříve a Vladko si z výhry koupí nové hrnce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Potvrzeno! Vyžírkové VyVolení skončí dříve a Vladko si z výhry koupí nové hrnce!

Těší se VyVolení, že si advent užijí už doma?
Těší se VyVolení, že si advent užijí už doma? (TV Prima)

Konečně to vypadá, že ve Vile VyVolených se začne hrát a bojovat. Televize totiž splnila své výhrůžky a začne vyhazovat soutěžící dvakrát rychleji. Liknavost a neochota soutěžit se tak partě nezaměstnaných slávomanů pořádně vymstí.

Už minulý týden zmizeli z Vily dva lidé. Věčně brblající čarodějnice Zdenka a poněkud výstřední exstriptérka Regina. Nutno dodat, že obě dvě dámy byly do soutěže dosazeny uměle s cílem zvýšit atraktivitu show. A obě pohořely, protože se z nich nakonec staly další dva ohřívače gaučů. Každopádně dva vyhazovy v krátkém sledu show rozhodně prospěly a tvrdost produkčního týmu na lenivé soutěžící platí. A to byl jen začátek.

Nyní bude v Zúčtování a Výzva v jeden den, a to jak v úterý, tak čtvrtek. Do Duelu tak půjdou celkem čtyři lidé, z nichž dva už se do vily nevrátí. Soutěžícím tak nezbude nic jiného než začít hrát, intrikovat, taktizovat a uzavírat spojenectví. I tak nicméně zůstává favoritem kuchař Vladko, který, přiznejme mu to, je z těch bláznů ve Vile nakonec tím nejnormálnějším!

Nové tempo vyřazování by znamenalo, že show by mohla skončit už za zhruba 14 dnů! A pokud se nestane něco zásadního, s pěti miliony v kapse odejde Vladko. Už proto by ostatní měli začít hrát. Pokud si totiž někdo ve Vile myslí, že bude následně žít ze "slávy", kterou mu show přinesla, tak se velmi plete. Desítky už zapomenutých soutěžících  z předchozích řad by o tom mohly vyprávět.

Anketa

Myslíte si, že má někdo šanci porazit Vladka?
Celkem 3768 hlasujících

Autor:  ph

Přečtěte si
mirkazam
19. 11. 2013 • 07:46

Taky mám ten dojem. Že se šábne s těma, co mu posílali hlasy. Jinak si to neumím představit, že by někdo dobrovolně posílal hlasy tomu Hysterickému uřvanci, který si hraje na něco, co není. A když dostane ,,hysterák ", tak se předvede v celé parádě.Pokud je toto individuum pro někoho ideální výherce...tak pardon !!!

krili
17. 11. 2013 • 14:54

souhllasim at to vyhraje \Vladko ty ostatni jsou povaleci,pomlouvaci atd.no skoda mluvit a prosim neurazejte geje,jsou kepsi jak nekteri z nas.Vladko vyhraj to at vsechny puknou vzteky mam te rada jsi hezky muz

hillaarkaa
14. 11. 2013 • 09:34

Souhlas,jak víš,že to Felix už neodnesl???

hillaarkaa
14. 11. 2013 • 09:33

Zobej toho Lexaurinu méně,má to vliv,babo.

hillaarkaa
14. 11. 2013 • 09:31

Mirko zammééérdalko,to se nestane,to je dřív protáhne či vyšlukne.Tahle rádobyshow je obchod,někdo ho dostal ke slávě a za to se jim musí odvděčit-a to ten bukva umí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.