Eliško Bučková, přestaň nás krmit: Víme, jak vypadá přibraných 11 kilo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Eliško Bučková, přestaň nás krmit: Víme, jak vypadá přibraných 11 kilo!

Eliško, ty nás kulíš!
Eliško, ty nás kulíš! (Foto: Aha! - Petr Soukup)

No to se povedlo! Profesionální "bývalá anorektička", modelka Eliška Bučková (24) zkouší, co všechno jí dokážou novináři sežrat. V těchto dnech se objevila ve společnosti, kde se snažila tvrdit, jak díky cvičení přibrala 11 kilogramů! Jenomže proti jejímu tvrzení mluví čistá fakta.

Lucka je plná sádla, Eliška prý svalů

Zaprvé Eliška působí stejně vyzáble jako vždycky a zadruhé Lucka z VyVolených aktuálně řeší trauma z toho, jak ztloustla. A světe div se, "vyžrala"se právě o těch proklamovaných 11 kilo. No a vidět to sakra je. A jaká je Bučkové verze? "Mám jedenáct kilo nahoře ve svalech, zůstala mi stejná konfekční velikost. Je to neuvěřitelné, ale může za to tým mých trenérů, ale hlavně můj přítel," práší se dívce od úst.


Láska milionářského synka prochází žaludkem

Na zmiňované akci se dokonce demonstrativně krmila a ostentativně žvýkala, ale to jen pro efekt, když na ni mířily kamery a fotoaparáty. Po boku modelky postával milenec Bučkové, milionářský synek Jakub Malina, který pomohl vyzáblé modelce z nejhoršího, když jí mentální anorexie zatemňovala mozek. Nejvíce ji prý miluje, když jí. Takže to ji po většinu času nemiluje?
Bučková nemá silikony a přibrala 11 kilo? Houby s octem!

Je pravda, že kdyby měla Bučková opravdu přírůstek na váze, jak říká, na figuře by to vidět bylo. Samozřejmě je možné, že hmotnost člověk získává ve svalové hmotě a nikoli ve formě tuku. Jenže milá zlatá Eliško, i ta svalová hmota musí někde narůst. Takže to vypadá, že zase taháš okolí za nos, stejně jako když jsi vyprávěla, že nemáš místo prsou silikony.



Přečtěte si
konvalinka1
13. 11. 2013 • 21:41

Eliška se spletla , má být 1,1 kg. To jedno kilo bych věřila,ale po 11 kg by vypadala jinak.Lže a kecá. Je hubená,samá kost a toto jí vůbec nesluší.Pozor,píchá - myslím tím její kosti.

avion
13. 11. 2013 • 16:31

je hnusná, samá kost,fujtajbl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.