Hitmaker Michal David doplatil na megalomanství: Zlá nehoda ve vrtulníku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hitmaker Michal David doplatil na megalomanství: Zlá nehoda ve vrtulníku!

Michal David (53)
Michal David (53) (Ladislav Křivan / Blesk)

Michal David (53) se po absolvování úspěšného turné s Luckou Vondráčkovou (33) začal  cítit jako pravá hvězda světové úrovně, když se po vzoru zahraničních umělců začal dopravovat po republice vrtulníkem. Vytížený disco král osmdesátek chtěl být na dvou místech ve stejný čas, ale to se mu krutě vymstilo!

Chtěl sedět na dvou židlích zároveň

Měl vystoupit na koncertě v Ostravě, ale nedalo mu to, a chtěl  pozdravit své kolegy na mejdanu u příležitosti nadcházející premiéry muzikálu Mata Hari v Oldřichově. Ten leží v severních Čechách a do Slezska je to jen přeci pěkná štreka. Rozhodl se proto ohromit všechny svým příletem ve vrtulníku. Jak se ukázalo, byla to osudová chyba.

Čeká ho nemilá operace

Oldřichov sice ohromil, ale doplatil na to nehodou. Při vystupování z helikoptéry zakopl a ošklivě se zranil. Kotník má prý zlomený natřikrát! Ostrava tedy odpadla. "Zrovna teď jsme se dozvěděli, že při vystupování nešťastnou náhodou zakopl a zlomil si kotník. Přijela pro něj sanitka a nyní ho čeká operace," sdělila podrobnosti Gabriela Šimonová z Divadla Broadway na Super.cz. na premiéře svého nového muzikálu se tak možná ani neobjeví.

Přečtěte si
majojo
20. 9. 2013 • 21:17

Ukaž mi magora, kterej si zlomí natřikrát kotník jenom proto, aby se o něm psalo, že lítá vrtulníkem. Davida nemusím, je to trapák, ale tohle mu nepřeju. To dost svinsky bolí a rehabilitace je dlouhá a náročná.

mnpv
20. 9. 2013 • 16:25

Jaké megalomanství? Blbě stoupnul, to se mi stalo také. Ne při vystupování z vrtulníku, nýbrž na rovné cestě. Bylo mi pětatřicet a byla z toho půlroční pracovní neschopnost.

axana
20. 9. 2013 • 15:34

Megaloman magor Michal. Co dodat. Si udělal bebíčko jen proto aby se o něm psalo že jakolítá vrtulníkem. Trapnej pokus o slavnou chvilku.

eisenbieger
20. 9. 2013 • 15:20

kral osmdesatek , asi prehanite ne ? ty skladby napsali italove a kdo to byl myslim supraphon koupili licenci a temhle svazaku nechali udelat text

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.