Ivana Gottová: Michal David mě strašně prosil, abych mu Charlottku dala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ivana Gottová: Michal David mě strašně prosil, abych mu Charlottku dala!

Charlottka přišla na zkoušku se svojí maminkou Ivanou.
Charlottka přišla na zkoušku se svojí maminkou Ivanou. (Aha! - Karel Kopáč)

V rodině Gottových teď není hlavní hvězdou nedostižitelný zlatý slavík Karel, ani jeho manželka Ivana, ale dcera Charlotte, na niž čeká první muzikálová role.

Obsazení Charlottky do nového veledíla Michala Davida pochopitelně vzbuzovalo řadu podezření, že jde o protekci. Rodiče ovšem tvrdí, že šlo čistě o její osobní rozhodnutí. Navíc musela před obsazením do muzikálu Mata Hari prokázat pěvecký talent.

 

Její obsazení prý nebylo nápadem Gottových, ale o Charlottku stíl samotný autor. „Zavolal mi Michal David a strašně mě prosil, ať mu Charlottku dám. Doma jsem se zeptala a Charlottka řekla, že by moc chtěla,“ promluvila Ivana na webu Style.iprima.cz

 

Její starší dcera se na jevišti setká s Kateřinou Brožovou, či Ivettou Blanarovičovou a první krůčky ke slávě si náležitě užívá.

 

„Charlottka nás neustále překvapuje, je nevyzpytatelná. Donedávna ji zájem médií velmi obtěžoval, ale teď když bude hrát v muzikálu, počítá s tím, že její fotky budou v novinách častěji,“ dodala manželka Karla Gotta.



Autor:  cam

Přečtěte si
ppadys13
7. 1. 2017 • 10:47

máš naprostou pravdu.

hillaarkaa
9. 9. 2013 • 20:01

Moje řeč,mrrrdoune

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.